Значи днес ми идва клиент за диагностика на фиат мареа 1.9Д.Казвам му човек нямам кабел за тая кола,но дори и да имах според програмата(autodata) на тая кола на компютър можеж да прочетеш грешките само на еърбега.Човека ме гледа умно и не ми вярва.Та аз съм на 99% сигурен че съм прав,но за да съм на сто ще съм много благодарен ако някой си каже мнението по въпроса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
прав ли съм
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Кажи все пак за кой точно двигател става дума, щото 1.9Д не се монтира заводски на Мареа. И за каква диагностика е дошъл човека.
Коментар
-
Страхотно заглавие на темата имаш колега.Първоначално преди да я отворя да я чета си помислих ,че си прикачил снимка и питаш дали си седнал или прав.Според правилата на форума заглавието на дадена тема трябва да насочва за какво става дума в самата тема.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
simeon3000 написа:Аха, ясно. Диагностика на този двигател се прави при дизелджии, те знаят как. И да - прав си, колата няма компютър за грешки.
Коментар
-
u_bo
qnisZ написа:Споко колега да не започваме едно ново начало с нерви . Разбирам че се занимаваш с диагностика така че ще си ни понезен във форума. :D
Коментар
-
vanelino11 написа:На този който ми е писал "седнал си",ще му кажа да си гледа там филмите,или с каквото се занимава и да не пише там където и представа си няма за какво става въпрос.Радвай се че не си пред мене иначе така ще седнеш,че едвали ще станеш после.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
u_bo написа:qnisZ написа:Споко колега да не започваме едно ново начало с нерви . Разбирам че се занимаваш с диагностика така че ще си ни понезен във форума. :D
Коментар
-
u_bo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар