Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

прав ли съм

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

прав ли съм

Значи днес ми идва клиент за диагностика на фиат мареа 1.9Д.Казвам му човек нямам кабел за тая кола,но дори и да имах според програмата(autodata) на тая кола на компютър можеж да прочетеш грешките само на еърбега.Човека ме гледа умно и не ми вярва.Та аз съм на 99% сигурен че съм прав,но за да съм на сто ще съм много благодарен ако някой си каже мнението по въпроса.

Кажи все пак за кой точно двигател става дума, щото 1.9Д не се монтира заводски на Мареа. И за каква диагностика е дошъл човека.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
      Кажи все пак за кой точно двигател става дума, щото 1.9Д не се монтира заводски на Мареа. И за каква диагностика е дошъл човека.
      Мареата беше 1.9ТД 100 коня,код на двигателя( по аутодата) 182A7.000Искаше диагностика понеже колата нещо се зачудва като и дадеш газ и тогава тръгва.

Коментар

Страхотно заглавие на темата имаш колега.Първоначално преди да я отворя да я чета си помислих ,че си прикачил снимка и питаш дали си седнал или прав.Според правилата на форума заглавието на дадена тема трябва да насочва за какво става дума в самата тема.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аха, ясно. Диагностика на този двигател се прави при дизелджии, те знаят как. И да - прав си, колата няма компютър за грешки.
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Седнал си.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колегата е нов а вие го смъмрихте веднага всеки се учи.

Коментар

simeon3000 написа:
                Аха, ясно. Диагностика на този двигател се прави при дизелджии, те знаят как. И да - прав си, колата няма компютър за грешки.
                Дизелджии си имаме,не е там въпроса.Е добре виждам че тоя фиат има лампа check engine,да речем че свети в движение е това значи ли,че има грешка в еърбега е това е много интересна ситуация

Коментар

На този който ми е писал "седнал си",ще му кажа да си гледа там филмите,или с каквото се занимава и да не пише там където и представа си няма за какво става въпрос.Радвай се че не си пред мене иначе така ще седнеш,че едвали ще станеш после.

Коментар

Споко колега да не започваме едно ново начало с нерви . Разбирам че се занимаваш с диагностика така че ще си ни полезен във форума. :D

Коментар

qnisZ написа:
                      Споко колега да не започваме едно ново начало с нерви . Разбирам че се занимаваш с диагностика така че ще си ни понезен във форума. :D
                      съгласен съм, полезен явно няма да е,но понезен ще е това идва от зян нали ? искал си да напишеш ’поне зян’таквиз диагностици дето се позовават на аутодата ... поне зян са, няма спор

Коментар

vanelino11 написа:
                        На този който ми е писал "седнал си",ще му кажа да си гледа там филмите,или с каквото се занимава и да не пише там където и представа си няма за какво става въпрос.Радвай се че не си пред мене иначе така ще седнеш,че едвали ще станеш после.
                        Я не ми скачай, а първо прочети правилата и тогава пиши дали си прав, или седнал и не ми давай акъл, какво да правя! Как си личи манталитета на БГ автомоньор...
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

u_bo написа:
                          qnisZ написа:
                          Споко колега да не започваме едно ново начало с нерви . Разбирам че се занимаваш с диагностика така че ще си ни понезен във форума. :D
                          съгласен съм, полезен явно няма да е,но понезен ще е това идва от зян нали ? искал си да напишеш ’поне зян’таквиз диагностици дето се позовават на аутодата ... поне зян са, няма спор
                          Е ти разбирач на какво се позоваваш на word ли,или на paint.Май и ти си нямаш представа даже какво питам ама аре.Как се извъдихте всички толко знаещи бре,бре.Евала(много завист в тоя народ ей).Събираме ние тука толкова време пари за апаратура,която по-принцип в Сандански неможем да избием,но поне малко да ни е в помощ.Питам сега тука въпрос,на който вече знам отговора,но все пак да си питам,има много по-разбиращи от мене и те пичовете кой от завист(ей тоя що пари така си взима,тоя па що разбира и тн.)кой от простотия да си пуснат некой друг ред,визирам оня с филмите и оня със(тоя щом гледа аутодата нищо не-разбира.

Коментар

Благодаря все пак на Simeon3000

Коментар

наричам те майсторе, щото не ти знам името,та майсторе, аз с теб не мога да споря, нито ще споря със сервизното ръководство на цитирания от теб майсторе модел двигател.ето ти подсказка
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X