Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

прав ли съм

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vanelino11 написа:
    simeon3000 написа:
    Аха, ясно. Диагностика на този двигател се прави при дизелджии, те знаят как. И да - прав си, колата няма компютър за грешки.
    Дизелджии си имаме,не е там въпроса.Е добре виждам че тоя фиат има лампа check engine,да речем че свети в движение е това значи ли,че има грешка в еърбега е това е много интересна ситуация
    За AIRBAG си има отделна лампа не ти е от чека ама мога да ти кажа как да му махнеш грешката стига него да го няма там
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
      За AIRBAG си има отделна лампа не ти е от чека ама мога да ти кажа как да му махнеш грешката стига него да го няма там
      а ти нали не беше привърженик на това за жената и колата

Коментар

u_bo написа:
        наричам те майсторе, щото не ти знам името,та майсторе, аз с теб не мога да споря, нито ще споря със сервизното ръководство на цитирания от теб майсторе модел двигател.ето ти подсказка
        Нещо не разбрах какво искаш да ми кажеш със тоя service manual.Нали си разбирач,аре отговори конкретно на въпроса-могат ли да се прочетат на цитирания фиат грешки по двигателя.Може и да си по-добър от мене,за мене лично аз съм все още направо жалък в диагностиката.Затова питам.

Коментар

Майсторе, и аз те заблудих - могат.
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Ако става дума за марея 1,9 ТД100 - бъркаш !Ама нали това работиш - що не погледна във Виза-та ?
            Прикачени файлове

Коментар

[quote="ilkor"]Ако става дума за марея 1,9 ТД100 - бъркаш !Ама нали това работиш - що не погледна във Виза-та ?[/quoteВизата я имам,благодаря ти за отговора.

Коментар

vanelino11 написа:
                ....аре отговори конкретно на въпроса-могат ли да се прочетат на цитирания фиат грешки по двигателя.Може и да си по-добър от мене,за мене лично аз съм все още направо жалък в диагностиката.Затова питам.
                че питаш спор няма, но с такъв тон и отношение към другите, нима сериозно очакваш някой да ти помогне след като ръсиш обиди?

Коментар

ilkor написа:
                  що не погледна във Виза-та ?
                  Що? Щото е ГолЕм майстор и не знае даже дали от тази кола може да изкара пари или не може. А ако не се държеше нахално като 99 % от автомонтьор-супер-разбирачите, щеше да се сети че "седнал си" е точно обратното на "прав си". Не беше ли това въпроса - Прав ли си ? - Не, не си прав! (Седнал си, казано по друг начин). Хем получаваш кратък ясен и точен отговор, хем се заяждаш с човек, който има точно такъв автомобил, и ти отговаря много кратко и ясно.... Я кажи къде ти е сервиза, че да не взема да дойда, и да ми кажеш че на JTD не може да се прави комп. диагностика. Да не говорим, че изобщо не му е било ясно какъв двигател има човека, който е търсел помощ - 1.9D... Със завидните си 48 киловата, е особено подходящ за Мареа

Коментар

ogi28b написа:
                    ilkor написа:
                    що не погледна във Виза-та ?
                    Що? Щото е ГолЕм майстор и не знае даже дали от тази кола може да изкара пари или не може. А ако не се държеше нахално като 99 % от автомонтьор-супер-разбирачите, щеше да се сети че "седнал си" е точно обратното на "прав си". Не беше ли това въпроса - Прав ли си ? - Не, не си прав! (Седнал си, казано по друг начин). Хем получаваш кратък ясен и точен отговор, хем се заяждаш с човек, който има точно такъв автомобил, и ти отговаря много кратко и ясно.... Я кажи къде ти е сервиза, че да не взема да дойда, и да ми кажеш че на JTD не може да се прави комп. диагностика. Да не говорим, че изобщо не му е било ясно какъв двигател има човека, който е търсел помощ - 1.9D... Със завидните си 48 киловата, е особено подходящ за Мареа
                    Напълно ми е ясно какъв двигател има човека,на JTD и баба ми знае че може да се прави диагностика на двигателя,аз питах за 1.9 ТД 97 година.Нямам намерение да споря с такива като тебе,които хем не знаят какво питам ТОЧНО,хем пак пишат нещо си там несвързано.Та извинявам се на всеки които съм обидил отговора на въпроса ми е:на Мареа 1.9 ТД 100 97година на диагностиката ще се прочетат грешките на abs,airbag и ще могат да се видят и следят стойностите на сигналите получавани от датчиците (обороти, температура, налягане и т.н.)но няма да могат да се пускат диагностични тестове за отделните блокове и да се настройват част от функциите им.Благодаря на всички които ми писаха.

Коментар

Цццццц. Страшна полемика се е завъдила тука. Скоро няма да се оправим май.
                      Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
                      Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

Аман от "майстори" както се каза и в друга тема.Да не попаднеш на такъв като този тук.

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                          Аман от "майстори" както се каза и в друга тема.Да не попаднеш на такъв като този тук.
                          Е затова става въпрос.Ти бе лебед небесен като си толкова в час аре кажи си ти мнението е тука пред всички,дай си мнението по въпроса.Най-лесно е да кажеш мани го тоя нищо не разбира.Кажи си ти мнението да те видиме.Е сега ако не ми отговориш тука пред всички,а се направиш на приятно разсеян направо ще те призная за пълна Pussy(ако знаеш какво означава това).Е сега ще си умреш от срам.Аре чакам ти отговора.

Коментар

vanelino11 написа:
                            Dedra 2.0 написа:
                            Е затова става въпрос.Ти бе лебед небесен като си толкова в час аре кажи си ти мнението е тука пред всички,дай си мнението по въпроса.Най-лесно е да кажеш мани го тоя нищо не разбира.Кажи си ти мнението да те видиме.Е сега ако не ми отговориш тука пред всички,а се направиш на приятно разсеян направо ще те призная за пълна Pussy(ако знаеш какво означава това).Е сега ще си умреш от срам.Аре чакам ти отговора.
                            Стига си ръсил обиди срещу всеки който ти направи забележка за нещо. В темата никой не държи такъв тон освен теб.И си оправи заглавието на темата.Аман от некадърни монтьори.
                            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                            FIAT БРАВО 1.2 16v
                            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                              vanelino11 написа:
                              Dedra 2.0 написа:
                              Стига си ръсил обиди срещу всеки който ти направи забележка за нещо. В темата никой не държи такъв тон освен теб.И си оправи заглавието на темата.Аман от некадърни монтьори.
                              Sorry man ама просто никога няма да падна под някакви момченца,които само завиждат,така въобще не си помагаме.Аз лично ако съм имал подобен случай на някой проблем и съм оправил колата с удоволствие бих му казал на човека как съм я оправил.Аз лично не си трайкам да си пазя хляба от някой.То който и хабер си няма даже и да му кажеш как той пак няма да си оправи колата.Пак ти казвам нерва се защото не бих паднал под некакъв пич,който както виждаш се изпари по търлъци.Що ли не пише,то е ясно не знае-затова.

Коментар

vanelino11 написа:
                                Sorry man ама просто никога няма да падна под някакви момченца,които само завиждат,така въобще не си помагаме.Аз лично ако съм имал подобен случай на някой проблем и съм оправил колата с удоволствие бих му казал на човека как съм я оправил.Аз лично не си трайкам да си пазя хляба от някой.То който и хабер си няма даже и да му кажеш как той пак няма да си оправи колата.Пак ти казвам нерва се защото не бих паднал под некакъв пич,който както виждаш се изпари по търлъци.Що ли не пише,то е ясно не знае-затова.
                                Виж сега... първо ти отговорих на въпроса така, както си го задал "Прав ли съм". Предположих, че не пишеш прав пред компютъра, затова ти написах, че си седнал. Каквото попитало, такова се обадило! Няма нищо лошо да упражняваш някаква професия, да не си сигурен в нещо и да питаш. Аз лично обаче, не питам и разпитвам тук за камери!? А относно програмите, които цитираш - да Word го познавах добре, когато бях студент, сега го ползвам, колкото да напиша пет реда, когато ми се налага, но далеч по добре познавам Adobe Premiere, ако това въобще ти говори нещо. Paint не ползвам, има далеч по-добри програми, като Adobe Photoshop. Знаеш ли, колко ми пука дали разбирам от коли, или не? На мен това ми е хоби, на теб професия. Ако имаше повече умения можеше да отвориш сервизното ръководство, там си пише всичко, но на английски!А и последно... заради такива "майстори" като теб си правя колата сам!
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X