vanelino11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
прав ли съм
Collapse
X
-
u_bo
Dikata_BG написа:За AIRBAG си има отделна лампа не ти е от чека ама мога да ти кажа как да му махнеш грешката стига него да го няма там
Коментар
-
u_bo написа:наричам те майсторе, щото не ти знам името,та майсторе, аз с теб не мога да споря, нито ще споря със сервизното ръководство на цитирания от теб майсторе модел двигател.ето ти подсказка
Коментар
-
u_bo
vanelino11 написа:....аре отговори конкретно на въпроса-могат ли да се прочетат на цитирания фиат грешки по двигателя.Може и да си по-добър от мене,за мене лично аз съм все още направо жалък в диагностиката.Затова питам.
Коментар
-
ilkor написа:що не погледна във Виза-та ?
Коментар
-
ogi28b написа:ilkor написа:що не погледна във Виза-та ?
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Аман от "майстори" както се каза и в друга тема.Да не попаднеш на такъв като този тук.
Коментар
-
vanelino11 написа:Dedra 2.0 написа:Аман от "майстори" както се каза и в друга тема.Да не попаднеш на такъв като този тук.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:vanelino11 написа:Dedra 2.0 написа:Аман от "майстори" както се каза и в друга тема.Да не попаднеш на такъв като този тук.
Коментар
-
vanelino11 написа:Sorry man ама просто никога няма да падна под някакви момченца,които само завиждат,така въобще не си помагаме.Аз лично ако съм имал подобен случай на някой проблем и съм оправил колата с удоволствие бих му казал на човека как съм я оправил.Аз лично не си трайкам да си пазя хляба от някой.То който и хабер си няма даже и да му кажеш как той пак няма да си оправи колата.Пак ти казвам нерва се защото не бих паднал под некакъв пич,който както виждаш се изпари по търлъци.Що ли не пише,то е ясно не знае-затова.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар