Значи моя Фиат Браво му зех едно СД, което незнам защо(сигурно няма батерия) като изгася контакта и спира тока към всичко.А това СД има нужда от постоянен ток.И часовник има който трябва да се захранва от някъде.Мисълта ми е понеже не разбирам от такива работи да го закарам някъде за 30 мин да го направят да не зависи радиото от това дали колата е на контакт или не защото всеки път като изключа контакта ми губи всички настройки които съм правил по него.Предложете някъде къде има в София Car Audio Сервиз да ида да го направят и ако знаете случайно колко пари ще ми вземат ? Благодаря за вниманието.Грешен раздел.Темата е преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Car Audio Сервиз
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:не е свързано като хората трябва да има 2 + един постоянен и един от контакта а те сигурно са вързани заедно
Коментар
-
колега извади си СД-то и ще видиш жълт и червен кабел-и двата са + и трябва да са вързани към плюса който идва към ЦД-то и няма да губиш настройките и няма да зависи от това дали си на контакт или не-ще си работи..незнам дали ме разбра просто виж къде е вързан жълтия кабел и го отрежи,свържи го към червения,изолирай квото е оголено и си готов.кви сервизи луд1.6 16v Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар