Колеги нещо не мога да се свържа с Мареата ми има няколко свободни букси отпред при двигателя и с никоя не става. На едната са три проводника другата отново е с три но буксата е за 4-ри.Мареата е 97г 1.6 16V и не знам с колко линии е К+Л или само К. Помагайте, че искам да и прочета грешките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схеми на интерфейси за връзка с ECU
Collapse
X
-
chaveto написа:Колеги нещо не мога да се свържа с Мареата ми има няколко свободни букси отпред при двигателя и с никоя не става. На едната са три проводника другата отново е с три но буксата е за 4-ри.Мареата е 97г 1.6 16V и не знам с колко линии е К+Л или само К. Помагайте, че искам да и прочета грешките.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:97г 1.6 16V = метални колектори = К+Л = 2хСОМ порт (съжелявам)
Коментар
-
Re: .
HacKer4oy написа:http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Lancia-Alfa-Romeo-OBD-OBD2-Diagnostic-adapter-lead_W0QQitemZ320457424635QQcmdZViewItemQQptZUK_Di agnostic_Tools_Equipment?hash=item4a9cc03efbтова би ли ми свършило работа с виза ?Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Stefanaki написа:97г 1.6 16V = метални колектори = К+Л = 2хСОМ порт (съжелявам)"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Stefanaki написа:97г 1.6 16V = метални колектори = К+Л = 2хСОМ порт (съжелявам)
Коментар
-
Ето какво дадоха като кабел за К-Л интерфейс за USB от едни руски сайт:ммм.. май ще го пробвам. Всичко що е USB трябва да се тества, може пък и да се случи чудото да заработи Крайно време е да се престане с тези комове, отживелица от преди 10г.Прикачени файлове"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Ето какво дадоха като кабел за К-Л интерфейс за USB от едни руски сайт:ммм.. май ще го пробвам. Всичко що е USB трябва да се тества, може пък и да се случи чудото да заработи Крайно време е да се престане с тези комове, отживелица от преди 10г.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар