Здравейте ,първо да кажа че не разбирам от компютри .Тези схеми стават ли за брава 1.616в 95г.Буксата е с 3 кабела ,и на компютър с уиндос екс пи ще стане ли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схеми на интерфейси за връзка с ECU
Collapse
X
-
Трябва ти схемата от първа страница с K и L линии. Програмата работи под ДОС няма значение XP или 98. Ама най-лесно е под 98 щото от него можеш да си направиш буут дискета с ДОС, при XP в буут дискетата липсват някои важни неща. Абе налепи си една платка и викни някой да ти стартира програмата под ДОС.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Аз и нямам лаптоп и ще е на компа.Има и финалист и унидиаг ,не разбрах те ще работят ли със тази схема? Остава проблема със платката ,но ще експериментирам .Има ли опастност ако объркам нещо да стане беля?Сега ще препрочета темата че не са ми ясни и светодиодите ,а май ще е хубаво да ги има.FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
янко написа:Колеги,някой ще даде ли платката за двете линии че колата прави магарии и гори като ламя и не върви а елконите не помагат .Да направя схемата и да поровичкам и аз ,барем има някакъв ефектBravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Ти хубаво си тръгнал за части ама тоя Si9241 къде ще го намериш. Аз си го поръчах от http://www.futurel.bg много тънко.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
янко написа:Наистина са проблем,изпратих запитване до футурел и сега чакам .А боксите за компа стандартни ли са ,имат ли точни имена че да не обяснявам вдин час в магазинаBravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Аз си направих схемата с двата транзистора и работи без грешка. Купил съм си и интегрални схеми за първата схема но ме мързи да ги правя защото схемата с транзисторите работи :D Един колега каза, че щяло да дропи и т.н. но аз проблем за сега не виждам, още повече, че мога да гледам и стойностите в реално време което колегата твърдеше, че отново няма да работи.
Коментар
-
maskarata написа:Ти хубаво си тръгнал за части ама тоя Si9241 къде ще го намериш. Аз си го поръчах от http://www.futurel.bg много тънко.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар