perlsite написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схеми на интерфейси за връзка с ECU
Collapse
X
-
iuly_vn написа:ilko-gd написа:Скоро закачах Марея ТД100 с Виза на настолен компютър с 2 КОМ порта. На нея се оказа не знам защо, че са разделени буксите за К и Л линиите.Двете букси се намират на дясното бомбе, където е номера на рамата. Първо реших, че си е само по К линия като моята кола, но се оказа че се използват и двете букси - на едната е К линия и маса, а на другата Л линия и маса Тук става въпрос за ЖТД но може и да е същото. На тази Марея пробвах да се свържа и с ЕКУ-то за възглавниците, но не можах. Под жабката намерих букса подобна на тази на снимката на колегата, но без тази жълта изолация. Възможно ли е там да има и букса за друго нещо и да я бъркам? Друга букса освен тази под жабката не намерих.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Проблем във връзкатa към ECU-to на ABS Lucas
Първо благодара на колегата ilkor за схемата с чиповете Si9241 която изпълних и тръгна с версия 183cна старо PC с 2 com порта.Свързах се с ECU-то на двигателя без проблеми. Въпросът ми е зашо не мога да се свържа към ECU-то на ABS Lucas.Избирам от програмата точката Мареа-ABS и т.н.Купунга е стандартния с K-маса-L.Кабела ми е пълния с двата интерфейса К и L в двете посоки.Разменях местатана К и L линиите но не помогна.hmilev
Коментар
-
Re: Проблем във връзкатa към ECU-to на ABS Lucas
HMILEV написа:Въпросът ми е зашо не мога да се свържа към ECU-то на ABS Lucas.Избирам от програмата точката Мареа-ABS и т.н.Купунга е стандартния с K-маса-L.Кабела ми е пълния с двата интерфейса К и L в двете посоки.Разменях местатана К и L линиите но не помогна.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Значи трябва да са 4 светодиода така ли защото на тея оригиналните са три един е (Power) и другите 2 са за К и L линияП.С. мерси много колега сега остава само да ми донесат 2-та чипа SI9241 че ми ги объркали вместо SI ми пратили някви LA9241Fiat TEMPRA 1.6 i.e. 159A3.048 75Hp + L.P.G
Fiat BRAVO 1.4 12V SX 80Hp + L.P.G
Fiat TIPO 1.6 i.e. Selecta 159A3.048 75Hp + L.P.G LOVATO
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар