Е щом е така ще си налепя една платка и ще пробвам. Само че тва със DOS-a нещо не ме кефи, както и липсата USB.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Схеми на интерфейси за връзка с ECU
Collapse
X
-
Колеги някой може ли да ми каже на кой пин какво има и къде трябва да закача жиците. Имам една снимка на един куплунг но там не отговарят пиновете с тези при мен.По схема на 16- +12v15- L line7- K line5 и 4 GNDПри мен на 5 и 4-ри има маса, на 16-то има +12v На 7-мо има пластини в буксата и има около 11В някакво напрежение, на 15-то краче обаче нямам пластини имам на разни други крачета и просто си нямам на идея къде и как да вържа кабела. Става въпрос за Ланчия Либра 2.4Jtd 103kw 2001г. Ако искате мога да направя и снимка на буксата и да напиша на кой пин какво напрежение има.ЕДИТ: дължината на кабела има ли значение и трябва ли да е екраниран или става с обикновен проводник.
Коментар
-
Лошото е, че аз не знам какъв е стандарта при мен а от някъде съм чул, че трябва да са два проводника за връзката Набързо спретнах една схема с два транзистора за ОБД2 стандарта и се вързах с либрока :D Имах грешка за която не се споменаваше нищо 0х1320 Къде мога да видя какво значи тази грешка.Все пак ако някой ми каже на всеки един пин на моята букса какво има ще съм благодарен.
Коментар
-
Да се похваля и аз вече имам работеща visa. Снощи направих първия пуск и всичко е ок, не отчете грешки, но нещо ми направи впечатление - програмата отчита че педала на газта е натиснат на 2/3, а ТПС-а е в положение 4deg. Другото което ми направи впечатление е че никъде не визждам меню за тестване на аирбега. Предполагам че теста на аирбега трябва да се извърши с Unidiag и се чудя дали платката с 2 кома ще ми свърши работа или трябва да преправям някои неща по нея.ПП: Благодаря на колегите положили усилия за разработката на интерфейсната платка.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Добре де ама къде и как? Ровичках се из опциите и некъде не видях аирбаг.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:maskarata написа:Добре де ама къде и как? Ровичках се из опциите и некъде не видях аирбаг.Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:ilko-gd написа:maskarata написа:Добре де ама къде и как? Ровичках се из опциите и некъде не видях аирбаг.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар