Колеги няма смисъл от тези клапи и аз се нервиx,че не работи направиx я и какво стана сега не я ползвам,защото като е затворена прозорците започват да се изпотяват.За лятото тези които имат клима им трябва но за зимата нямат нужда от нея. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на клапата на вентилатора ???
Collapse
X
-
zzzz323 написа:Тази клапа не помага за топло само лятото като ползваш климатика да не вкарва топъл въздуx.За зимата без нея е по-добре не ти се потят стъклата.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:zzzz323 написа:Тази клапа не помага за топло само лятото като ползваш климатика да не вкарва топъл въздуx.За зимата без нея е по-добре не ти се потят стъклата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Joro написа:До преди да си монтирам климатика не ми пречеше че е счупена оста на клапата. Парно си имаше, верно прахоляка няма как да се спре, но с клима е задължително за това си я оправих. Клапата по никакъв начин не пречи на затоплянето на купето, ако всичко друго е в ред.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Ами и при мен не работи само бръмчеше, ама изкарах буксата и сега не бръмчи Проблеми с парното нямам миналата седмица смених радиаторчето на парното, че ми изгоря"чентралината" електрониката на еърбеците Я някой, ако е свалял моторчето да каже как се сваля, че да си го оправя щом има значение за климатика???? става дума за БравоLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
van_dal написа:Аз имам един въпрос, частта от таблото, която е над джабката и прилича на лиген може ли да се махне само тя, защото гледах, че има един винт на който се държи, като се махне средната конзола, но оттам нататък.....при по-новите там стои пасажерския еърбег.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар