Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колонки Creative за кола??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колонки Creative за кола??

Може да ви се стори тъп въпроса ми но се чудех дали е възможно колони за компютър Inspire P5800 ЦЪК, могат да се приспособят за кола?
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
    -------------------------------------
    1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Няма причина да не стане, но ако искаш да вградиш високоворителите ще им развалиш акустиката, ако пък не ги вградиш, а просто закачиш из колата ще е доста грозно... :D Тубата е ясна - в багажника! :D
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Колонки Creative за кола??

infirm написа:
      Може да ви се стори тъп въпроса ми но се чудех дали е възможно колони за компютър Inspire P5800 ЦЪК, могат да се приспособят за кола?
      Какво разбираш под приспособяване? Ако ще ползваш само говорителите ще стане, иначе ще ти е проблем захранването и според мен няма да си струва упражнението.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Колега проблема с захранването може да го решиш много лесно с едно зарядно за лаптоп в куплунга на запалката. Ако ти идва късо после дърпаш удължител и слагаш баса с багажника. А колкото до акустиката на колонките не мисля че е от голямо значение защото предполагам че са от обикновенна пластмаса. Обема е по-важен на кутията да го спазиш. Интересна идея ако се навиеш да го правиш пиши какво е развитието.П.С.Важно е да прецениш колко е консумацията на тая система която искаш да сложиш и дали няма да ти събаря акумулатора много бързо. (вариант е и да я пускаш след като запалиш)Да ти кажа и аз много се замислих за една системка 2+1 в багажника на комбито без това мисля да слагам говорители отзад, че няма по дифолт.
        `99 FIAT Marea Weekend 100TD

Коментар

Working...
        X