Здравейте колеги!Колата е Уно турбо МК1. Имах проблеми с инсталацията по светлините - не ми светеше преден десен габарит, десни къси светлини, заден десен стоп, както и като натисна спирачката спираха да ми светят мигачите :D Абе въобще, като за 20 и отгоре годишна кола - нормално Почистих клемите, пооправих някой и друг прекъснат кабел и повечето неща проработиха.Остана ми проблема с късите светлини на преден десен фар Значи проверих масата (на клемореда до фара) - ОК си е. Обаче по сивия захранващ кабел не идва ток! Направих директна връзка с кабел от левия фар и тогава светна - значи фасонката и крушката са ОК също. Не смея да захраня фара постоянно с такъв директен кабел от десния фар, защото видях че на таблото с предпазителите има отделни предпазители (по 10А) за двете къси светлини (и отделно два предпазители за дългите). Установих че и до предпазителя на десния къс не стига ток. Според мен някъде кабела е прекъснат по веригата, но не мога да проследя точно откъде минава и дали минава някъде през реле? Имате ли представа откъде минава кабела за късите светлини Дали може да ми дадете схема или съвет какво да направя Благодаря ви предварително!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ: Проблем с късите светлини на десен фар...?
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар