Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за помощ: Проблем с късите светлини на десен фар...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за помощ: Проблем с късите светлини на десен фар...?

Здравейте колеги!Колата е Уно турбо МК1. Имах проблеми с инсталацията по светлините - не ми светеше преден десен габарит, десни къси светлини, заден десен стоп, както и като натисна спирачката спираха да ми светят мигачите :D Абе въобще, като за 20 и отгоре годишна кола - нормално Почистих клемите, пооправих някой и друг прекъснат кабел и повечето неща проработиха.Остана ми проблема с късите светлини на преден десен фар Значи проверих масата (на клемореда до фара) - ОК си е. Обаче по сивия захранващ кабел не идва ток! Направих директна връзка с кабел от левия фар и тогава светна - значи фасонката и крушката са ОК също. Не смея да захраня фара постоянно с такъв директен кабел от десния фар, защото видях че на таблото с предпазителите има отделни предпазители (по 10А) за двете къси светлини (и отделно два предпазители за дългите). Установих че и до предпазителя на десния къс не стига ток. Според мен някъде кабела е прекъснат по веригата, но не мога да проследя точно откъде минава и дали минава някъде през реле? Имате ли представа откъде минава кабела за късите светлини Дали може да ми дадете схема или съвет какво да направя Благодаря ви предварително!Поздрави!
    XE

Релето и за двете къси светлини е едно! Значи ти се губи връзката между релето и бушончето за десния къс!

Коментар

Имаш ли представа точно кое реле е?
      XE

Коментар

Working...
      X