здр.колеги,един пат вече сам сменял алтернатора,на италианска кола сложили японско динамо NIpon Denso Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 при това оригинало е,както и да е,мисля,че парвия пат се е скапало щот разшерителния съд е точно над него и кат се прибирах от Бургас май се постопли мотора пак на капачката му немах тогаз маркуче за извеждане на пари и вода и на другия ден се скапа,намерих чак след година същото и искам да запитвам м/е ли да е здало багажа от намокряне и мога ли и това да се скапе по същата причина дет си мисля.Мнoго ще сам ви благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли алтернатор да даде фира от намокряне.Моля ви за одг.
Collapse
X
-
Re: Може ли алтернатор да даде фира от намокряне.Моля ви за
vin_d написа:здр.колеги,един пат вече сам сменял алтернатора,на италианска кола сложили японско динамо NIpon Denso Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 при това оригинало е,както и да е,мисля,че парвия пат се е скапало щот разшерителния съд е точно над него и кат се прибирах от Бургас май се постопли мотора пак на капачката му немах тогаз маркуче за извеждане на пари и вода и на другия ден се скапа,намерих чак след година същото и искам да запитвам м/е ли да е здало багажа от намокряне и мога ли и това да се скапе по същата причина дет си мисля.Мнoго ще сам ви благодарен.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Реклама
Collapse
Коментар