Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли алтернатор да даде фира от намокряне.Моля ви за одг.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли алтернатор да даде фира от намокряне.Моля ви за одг.

здр.колеги,един пат вече сам сменял алтернатора,на италианска кола сложили японско динамо NIpon Denso Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 при това оригинало е,както и да е,мисля,че парвия пат се е скапало щот разшерителния съд е точно над него и кат се прибирах от Бургас май се постопли мотора пак на капачката му немах тогаз маркуче за извеждане на пари и вода и на другия ден се скапа,намерих чак след година същото и искам да запитвам м/е ли да е здало багажа от намокряне и мога ли и това да се скапе по същата причина дет си мисля.Мнoго ще сам ви благодарен.

Re: Може ли алтернатор да даде фира от намокряне.Моля ви за

vin_d написа:
    здр.колеги,един пат вече сам сменял алтернатора,на италианска кола сложили японско динамо NIpon Denso Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 при това оригинало е,както и да е,мисля,че парвия пат се е скапало щот разшерителния съд е точно над него и кат се прибирах от Бургас май се постопли мотора пак на капачката му немах тогаз маркуче за извеждане на пари и вода и на другия ден се скапа,намерих чак след година същото и искам да запитвам м/е ли да е здало багажа от намокряне и мога ли и това да се скапе по същата причина дет си мисля.Мнoго ще сам ви благодарен.
    Възможно е да даде фира и като влезеш в някоя локва. Прекъсва се намотка и ЧАО.Преди години карах Уно с мотор 1.4 и алтернаторът му беше много ниско. За 2 години го правих 2 пъти. Влизаха какви ли не боклуци и вода. Фабрично там няма кора, която да го пази.
    http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
    Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

ааауу колега мн.сам ти благодарен за пояснението,и ас си го паза от локви,имам одолу некакав чарк,май беше носач или кот дае,ама сам си замислил да му пригодя неква коруба за динамото отдавна,ама сега ще ми е преоритетна задача,че пак 130лв.,че и не се намират.Много меси.

Коментар

Working...
      X