Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с габарити

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с габарити

Колата я взех с неработещи такива, но не им обърнах голямо внимание, мислех, че са изгорели крушките. В последствие като реших да ги сменям се оказа, че липсват фасунгите. Купих си. Щастлив вече ги слагам и о, то няма кабели...рових, търсих...няма ги кабелчетата с буксите. Мисля, че или са отрязани, или аз не мога да ги видя. Бушоните гледах, здрави а до 1. Отзад всичко си свети, предни габарити няма. Някаква идея как да си прекарам нови кабелчета или какви са буксите, щото не знам какво представляват, нямаше фасунги, за да разбера как ще изглеждат мъжките букси? Благодаря предварително!
    '99 FIAT Marea Weekend TD75

А дали търсиш на правилното място?На марея габаритите са до мигачите видя ли там?
    Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

И аз нямах предни габарити!По тази схема се ориентирах и се получи,вече имам!Със синъо ти е самия габарит,а с жълто е клемореда в самия фар!Това е за левия фар,същото е и при десния!Успех!
      FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

А жичките за габарита във фара ли са? Местата за крушките ги видях, но буксите или жиците както са там, не мога да открия. Поставих си фасунгите с диодите, но няма ток до тях...това ми е проблема...
        '99 FIAT Marea Weekend TD75

Коментар

Working...
        X