ivan_dmx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за елипси за кора и поставянето им ?
Collapse
X
-
emzo написа:ivan_dmx написа:пък това за рязането и поставянето....... аз искам по говорителя да го изрежа затова мисля първо да го закупя и тогас да го режа и монтирам ......
Коментар
-
"а за това моделче какво ще кажете Smilehttp://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=1&style _id=3&substyle_id=159 " Взимай ги...не са им слаби високите...при положение че отпред имаш пищялки. Аз съм с такива и съм мноого доволен Свирят силно и прилично качествено,абе идеални са ти за парите мани ги тея kenwood и нз си каквиFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
И още нещо...дай 10 20 лв да ти ги направят те щото и аз мислих да ги слагам аз обаче като ми ги поставиха бях доволен че оставих на тях. Имат си шаблонче,направиха ги равно,изрязаха си ги както трябва,удължиха си старите кабелчета с хубава връзка и всичко си е точно без мръсотия мереници от моя страна и да се ядосвам на изхабеното ножче на триона или че съм направил изреза ръбестFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
PaUnOff написа:"а за това моделче какво ще кажете Smilehttp://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=1&style _id=3&substyle_id=159 " Взимай ги...не са им слаби високите...при положение че отпред имаш пищялки. Аз съм с такива и съм мноого доволен Свирят силно и прилично качествено,абе идеални са ти за парите мани ги тея kenwood и нз си какви
Коментар
-
emzo написа:Не те е излъгал, съобрази си мощността спрямо плейъра.Пак ти казвам тези 4х50 са ти 4х16-17.За изпушване няма да изпуши нищо, но плейъра ще почне да криви.
Коментар
-
Колега доста по силен е втория модел знам го от личен опит и като бас(ако може да се нарече бас) и като високи.А за колегата който каза че не са им били слаби пищялките мога само да кажа, че пищялките въобще не им държат на много усилване (ако мога така да се изразя) започват яко да кривят и на мен лично много ме дразни поради тази причина и съм с Hertz но вече мисля по друг начин, че не трябва да се наливат много пари за задна линия ако ще слагаш суб.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
колега мн добре си се насочил към пайнера!аз в бравата имам оттзад на кората четирилентови пайнер за 160лв. това са най скъпите пайнерки елипси. като цяло съм мн доволен, но само да те предупредя че обема на багажника на бравата е мн голям за тези елипси. така че се губи от силата им заради обема. но като цяло съм мн доволен и с един елипси ще направиш добра музичка.за слагането - за 20лв ми ги сложиха за 30мин точно. чиста работа. ако знаеш място където могат да ти ги сложат по добре там отидиBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
http://www.aval-bg.com/catalog/displ...ubstyle_id=159 на тези съм се спрял за сега видях че ги има в 2 магазина във варна и събота ще си ги купя.....но искам ако може да ми пуснат и 2та модела 40ватовия и 80 ватовия и да видя разлика в звука и тогава ще реша но предполагам,че ще е 80 ватовияпък за монтажа уш намерих 1 познат дето има зегер и вика че щели сме да ги сложим ....... но дали ще станат както трябва незнамточно за това се чудя дали да фвърля още едни 10-20 лв. за да ми ги монтират но предпочитам тия 20 лв например да ги дам за по-добри говорители miro2177колега ти за тоя модел ки ми говореше или за по слабия 40ватовиятпък за това дето няма вади цялата си мощност зарад багажника......едва ли
Коментар
-
Ами аз само да кажа за тея дето като мойте 3-лентови - аз съм с Пайнер CD и усилвам преди да започне да ми дрънка баса...да ми криви,незнам дали това е от CD-то,(Pioneer 4000UB)че неможе да ги захранва или от колоните че виждат много зор,обаче с пищялките проблем не виждам...почва да ми криви БАСА на половината на усилване (можеби е много увеличен) Но и това което изкарвам без усилвател е доста добре.Един приятел има мерцедес 190 и отзад е с четирилентовите...аз не виждам разлика от 3-лентовите все пак различното им е едната допълнителна пищялка. За изпушване немога да се съглася щото този приятел ги напъва от 1 година и кусур през усилвател и нищо им няма. А иначе това дали на ivan_dmx двулентовите или трилентовите ще му свирят по-добре незнам Пробвай ако можеш! но щом CD е по-слабо и няма да слагаш усилвател 40W ще ги движи по добре от 80 :D И един отделен въпрос към някой по вещ: Защо на двулентовите им дават високите честоти до 44,000HZ а на 3 и 4 лентовите до 22,000HZ по книжкаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Коментар
-
ivan_dmx написа:колега ти за тоя модел ки ми говореше или за по слабия 40ватовиятпък за това дето няма вади цялата си мощност зарад багажника......едва лиBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар