И така колеги ... след дълго отлагане на занимавка ето че дойде време и за реализация на някои мои идеи по колата .... тъй като много държа на осветлението ..вътре и вън ... реших да започна с малко обновления ... и така като начало е плафона които е изграден от 52 светодиода... от магазин за автоаксесоари си купих плафон със светодиоди които в последствие разглобих и монтирах на мястото на рефлектора на моя плафон ... това са 2 големи платки на които са закачени светодиодите ... в плафона който аз си купих имаше и монтирани рефлекторчета за всяко едно диодче ... и така светлината става значително по силна и по ефектна ... двете отделни платки са звързани както следва по местата така че когато се включи лявата секция да свети само лявата половина и обратно .. а когато се отвори врата на колата да светят и двете .... след това си купих и устройство за плавно изгасване не осветлението след като се затвори вратата ... когато бях с нормалните крушки изгасването ставаше по бързо тъй като консумацията беше по голяма а сега със светодиодите времето за изгасване е малко повече ... устройството за плавно загасване на светлината е монтирано вътре в плафона а не както е описано на индикатора на вратата за това дали е отворена или затворена. с малко повече желание .. търпение ... и занимавка ... стана нещо доста ефектно .. особенно вечер когато се отвори вратата и в колата стане доста доста светло и то бяла светлина. Сега изчаквам удобния момент и сваляме стоповете .. за което очаквам да се получи нещо съвсем уникално по рода си ... и доста ефектно
надявам се че доста от вас са харесали идеята ... ако има въпроси ще се радвам да отговоря на всички .. и като цена .. всичко това ми излезе малко по малко от 50лв.
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар