По спомен имаше болт и под конзолата(демонтирай я) с бутона за стъклото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Демпване" на вратите - кратко ръководство
Collapse
X
-
Виделин Райчинов написа:Имай предвид, че под дръжката има още един дълъг болт! Самата дръжка има два болта, но отдолу под нея също има един!kaci написа:По спомен имаше болт и под конзолата(демонтирай я) с бутона за стъклото..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Здравей, тази процедура е най-добре да се прави през топлата част от годината защото вътре в самата врата има влага и изолационния материал не може да прилепне добре, демпването се състои в това да покриеш вътрешната част на вратата(ламарината) със битумна изолация, т.е. първо махаш това прозрачно фоло и почваш да облепваш отвътре, след това слагаш обрато фолиото и почваш да облепваш и върху него за да затвориш обема на вратата, после облепваш кората на вратата от вътрешната страна и я монтираш. Общо взето демпването, хем помага за шумоизолирането на колата, хем превръща врата от варел дрънкащ на ламарина във нещо подобно на тонколона.FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.
Коментар
-
p.b.stoyanov написа:Здравей, тази процедура е най-добре да се прави през топлата част от годината защото вътре в самата врата има влага и изолационния материал не може да прилепне добре, демпването се състои в това да покриеш вътрешната част на вратата(ламарината) със битумна изолация, т.е. първо махаш това прозрачно фоло и почваш да облепваш отвътре, след това слагаш обрато фолиото и почваш да облепваш и върху него за да затвориш обема на вратата, после облепваш кората на вратата от вътрешната страна и я монтираш. Общо взето демпването, хем помага за шумоизолирането на колата, хем превръща врата от варел дрънкащ на ламарина във нещо подобно на тонколона.
Коментар
-
Viiipeer написа:Здравей, благодаря ти за отговора!Малко не ми е ясно, как с ленти широки 5 см, каквито съм всел, ще облепя от вътрешната страна...?Иначе аз ще нагрявам със силен сешоар, понеже нямам пистолет за горещ въздух.Поздрави!FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.
Коментар
-
p.b.stoyanov написа:Viiipeer написа:Здравей, благодаря ти за отговора!Малко не ми е ясно, как с ленти широки 5 см, каквито съм всел, ще облепя от вътрешната страна...?Иначе аз ще нагрявам със силен сешоар, понеже нямам пистолет за горещ въздух.Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар