Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Демпване" на вратите - кратко ръководство

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По спомен имаше болт и под конзолата(демонтирай я) с бутона за стъклото.

Коментар

Виделин Райчинов написа:
      Имай предвид, че под дръжката има още един дълъг болт! Самата дръжка има два болта, но отдолу под нея също има един!
      Развит е, разбира се. Под декоративно капаче.Два, за да махна дръжката и един под капачето.
      kaci написа:
      По спомен имаше болт и под конзолата(демонтирай я) с бутона за стъклото.
      Конзолата съм я махнал. С двете бутончета на моята врата. В нишата не виждам никакви други болтчета.Какво пише на друго място:Имам две снимки.Снимка 1Снимка 2На първата пише следното:After all the screws are out, the door card is free to be taken off.You do it like so:Start pulling the door card from the yellow dot in the direction of the red arrow. The door card will pull it self out of the holder (yellow arrow) and will have plastic
      Прикачени файлове
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        ...Имам чувството, че има още щипки, в горната страна, под прозореца...
        Изрових една снимка на Бравата, която надявам се, ще те ориентира какво държи кората в горната и предната част.
        Прикачени файлове
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Здравейте, и за Много Години!Решил съм и аз да облепя вратите, но като махнах кората и там от страната на вратата има залепено нещо тако пластмасово-полу-прозрачно фолио. Директно върху него ли да облепям?Благодаря!

Коментар

Здравей, тази процедура е най-добре да се прави през топлата част от годината защото вътре в самата врата има влага и изолационния материал не може да прилепне добре, демпването се състои в това да покриеш вътрешната част на вратата(ламарината) със битумна изолация, т.е. първо махаш това прозрачно фоло и почваш да облепваш отвътре, след това слагаш обрато фолиото и почваш да облепваш и върху него за да затвориш обема на вратата, после облепваш кората на вратата от вътрешната страна и я монтираш. Общо взето демпването, хем помага за шумоизолирането на колата, хем превръща врата от варел дрънкащ на ламарина във нещо подобно на тонколона.
            FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.

Коментар

p.b.stoyanov написа:
              Здравей, тази процедура е най-добре да се прави през топлата част от годината защото вътре в самата врата има влага и изолационния материал не може да прилепне добре, демпването се състои в това да покриеш вътрешната част на вратата(ламарината) със битумна изолация, т.е. първо махаш това прозрачно фоло и почваш да облепваш отвътре, след това слагаш обрато фолиото и почваш да облепваш и върху него за да затвориш обема на вратата, после облепваш кората на вратата от вътрешната страна и я монтираш. Общо взето демпването, хем помага за шумоизолирането на колата, хем превръща врата от варел дрънкащ на ламарина във нещо подобно на тонколона.
              Здравей, благодаря ти за отговора!Малко не ми е ясно, как с ленти широки 5 см, каквито съм всел, ще облепя от вътрешната страна...?Иначе аз ще нагрявам със силен сешоар, понеже нямам пистолет за горещ въздух.Поздрави!

Коментар

Viiipeer написа:
                Здравей, благодаря ти за отговора!Малко не ми е ясно, как с ленти широки 5 см, каквито съм всел, ще облепя от вътрешната страна...?Иначе аз ще нагрявам със силен сешоар, понеже нямам пистолет за горещ въздух.Поздрави!
                Бавно лепиш една до друга лентите с малко застъпване и така... на първата страница на темата има снимки
                FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.

Коментар

p.b.stoyanov написа:
                  Viiipeer написа:
                  Бавно лепиш една до друга лентите с малко застъпване и така... на първата страница на темата има снимки
                  Проблема е, че някога е имало. Сега не се показват.Поздрави!

Коментар

Working...
                  X