Номер2 е от сайт:изолирам.ком или изолирай.ком/нет/орг.Нещо такова беше.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Демпване" на вратите - кратко ръководство
Collapse
X
-
Демпнах предните врати на Бравата още миналото лято. Саунд-а се промени усезаемо. Стана по-плътен, баса от фабричните колони е впечатляващ. Пробвах със смяна на говорителите, но фабричните имат най-добър ефект и пее та се къса. Използвах топло-изолационно фолио. Стана екстра. Сега мисля да направя промяна във демп-а и да видя какъв ще е ефекта. Тези материали, които видях в посочените сайтове са интересни.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
Еми на мен ми останаха само предните врати неизолирани и скоро започвам и тях с Битуселф-а. Днес махнах на шофьорската врата кората, че оригиналния говорител нещо започна да пльока и го видях колко е хубав.... Половината се беше оскъсал и мембраната се вееше като вестник. Приготвил съм едни http://www.aval-bg.com/car-audio/dls...ls-r6a-midbasi и като изолирам ще правя фланци че тоя елипсовиден размер незнам как го измислиха италианите :D Едно само се чудя- Как да намаля обема на вратата? С фибран?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
dudulia написа:Колеги,да попитам изолирането на вратата от вътрешната страна (залепване на изолация за ламарината) не води ли до задържане на вода и това няма ли да предизвика ръждясване на вратата?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
До колкото си спомням, на дъното на вратата имаше дупчица, от която да се стича водата. Просто не облепваш дъното и толкова. До 5-6 пъти съм разглабял вратите и вътре не е имало следи от вода."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
И сега става но трябва старателно да се обдухва с пистолет за горещ въздух.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар