Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фабричния касетофон на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с фабричния касетофон на Браво

Касетофона в Бравото е фабричен, съвсем обикновен (от тези, на които копчето за пускане и спиране е и копче за усилване и намаляне на звука). Проблема е следния. Преди два дена се качвам в колата, паля и си пускам радиото както обикновенно, при което радиото не тръгва. Часовника си работи но нито дисплея светва нито се изписва станцията, все едно че въобще не съм натискал копчето за пускане. Когато фаровете са пуснати дисплея си светва, но отново работи само часовника. В последствие забелязах, че когато колата е запалена при "пускане" на радиото се чува пукане или някакво странно свирене от тонколоните но продължава да си свети само часовника. Някой може ли да ми подскаже какъв може да бъде проблема? Предварително Благодаря!

Ре: Проблем с фабричния касетофон на Браво

andrei4o написа:
    Касетофона в Бравото е фабричен, съвсем обикновен (от тези, на които копчето за пускане и спиране е и копче за усилване и намаляне на звука). Проблема е следния. Преди два дена се качвам в колата, паля и си пускам радиото както обикновенно, при което радиото не тръгва. Часовника си работи но нито дисплея светва нито се изписва станцията, все едно че въобще не съм натискал копчето за пускане. Когато фаровете са пуснати дисплея си светва, но отново работи само часовника. В последствие забелязах, че когато колата е запалена при "пускане" на радиото се чува пукане или някакво странно свирене от тонколоните но продължава да си свети само часовника. Някой може ли да ми подскаже какъв може да бъде проблема? Предварително Благодаря!
    мисля че има големи прилики...с моя проблем... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...745&highlight=
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Бушона ти здрав ли е?Кутията вляво от волана, най-долния ред, втория или третия отляво на дясно.

Коментар

Да проверих бущоните и на таблото и на самия касетофон, здрави са. Проверих и дали отива ток на захранващата букса отзад и всичко си е наред.

Коментар

Working...
        X