Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oригиналните пищялки от таблото+++

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Oригиналните пищялки от таблото+++

Колеги знам че не е този раздел за тази тема но знам че тук за ден два всеки ще види темата и ще си спестим още въпроси от раздел автоелектроника. Ако модераторите решат нека я преместят. Та днес след кратко търсене си намерих отигинални пищялки от таблото на Брава. На Бравото са същите. Така че оглеждайте се повече. Знам че за много от вас беше много интересно как изглеждат и как са захванати и се оказа че е много просто, затова им слагам две снимчици. Пищялките трябва да ви кажа че се чуват страхотно. Надявам се другия месец да си взема и нови колони за вратите и вече колата ще е наистина 6+. Засега спирам дотук. А само да вметна търся и един тас като този на който съм сложил снимки че имам 3 които реставрирах и искам още един за да стане пълен комплект така че ако някой има и не му трябва ще се радвам да го отърва от него Колега, по тая логика дай да закрием всички раздели и да си пишем само тук.Темата е за технически раздел - не за тук. Местя я на мястото и!Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Колега, защо не провериш в магазина на CONRAD дето е по уличката от Такия към Колкозния.... там бая пискуни има на някакви никакви цени, аз за Типо намерих там моите преднитее елипси, свулентови и доста сносни за по 6 пари парчето. Доколкото помня имаше и някакви подобни на това от снимката.

Коментар

Колега,ако вземеш тонколони за вратите пиши от каде че и аз търся...
      Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

plam78 написа:
        Колега,ако вземеш тонколони за вратите пиши от каде че и аз търся...
        aми колонки за вратите не съм търсил още а за типото още преди година две купихме за таблото и съм много доволен много са готини само дето не помня каква марка бяха. Тези които съм снимал са а брава/браво и нарочно ги снимах и сложих тук защото доста съм търсил снимки как изглеждат и какви са и знам че във форума няма друга такава снимка. Та реших че ще е полезно. Аз ги взех за 10лв заедно със решетка за парното на централната конзола със задната тръба дето ги притиска и светловодите за копчетата на парното заедно със циферблатовете много добра сделка беше а конрад го знам отлично магазина но там не съм срещал такива. Особено оригиналните от брава/браво
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

за вратите са малко по особени,даже свалих едната за да търся подобна...на колхозния пазар търсих но нямаха такива..
          Fiat Bravo 1.9 jtd 105

Коментар

колеги има едно магазинче до джамията там има много ако искате проверете

Коментар

Working...
            X