Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампичка за колани

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Лампичка за колани

    Здравейте Фиат маниаци.Искам да ви питам за лапата на коланите дето свети на таблото на Пунтото което карам.Преди като поставя колана огасваше а сега от време на време гасне САМО КАТО МИНА ПРЕЗ ВОДА ИЛИ ВАЛИ И ОТ ВОДАТА ДАВА НЯКЪДЕ МАСА и огасва ама като изсъхне пак светва.Огасва и като трагна на дълъг път ама след 100км изминати.Просто питам дали някой знае къде се намира датчика за коланите и може ли да се сменя.Предполагам, че може да е в машинката дето влиза шофьорския колан ама не съм сигурен пък и на пръ поглед не виждам жички.Може да махна и лампата от таблото но не искам(оставям го за краен случай).Просто е дразнещо нещо червено да ти свети на таблото докато караш.Благодаря Ви.
    Fiat Punto 1.7TD
    Toyota Avensis 2.0D4D

    #2
    Здравей колега ,датчика за лампата се намира в женската част на машинката на колана а куплунга е под седалката.провери го за лош контакт ,но според мен е в машинката. Успех!!!
    Fiat Marea Weekend 97

    Коментар


      #3
      При мен се получи същото на Мареата.Оказа се разкъсана изолация на кабела под седалката която когато си иска затваряше веригата и индикацията угасваше без поставен предпазен колан.Успех дано съм помогнал.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

      Коментар

      Working...
      X