Здравейте колеги .Вчера сменях термостета и маи нещо съм направил щотокилометража не ми отчита.Знам че термото няма връзка ама мисля за датчика на километража/не скоростомер тои работи/ каде се намира тои.Мерси предварително А и как да проверя дали работи/до вчера си работеше/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик на километража
Collapse
X
-
Ами и аз от три месеца си карам и без километраж и без спидометър, така че вече свиках но на пролет смятам вече да я вкарам моята в бокса.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Поне при мен доколкото разбрах имало някакво охлювче в скоростната кутия и т.н. явно се е прецакало нещо понеже при движение на скорост не но когато изключа и се движа по инерция се чува едно леко ритмично тракане.Но при мен нито скорост нито километри, при теб може да е нещо друго.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Датчика се намира отгоре на скоростната кутия, вижда се добре, сваля се лесно.След около час ще кача снимка къде стои (стига да я пазя)А сега една на самия датчик и червяка:http://forum.fiat-bg.org/download.php?id=7641Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Явно при мен този червяк се е износил нещо или не знам точно но прищраква и не ми работи километраж и скоростомер.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Изтрил съм снимката, която показва къде точно е датчика, ето една горе-долу къде е.Тук в София само червяка го продаваха за 12лв. в магазина на Стамболийски.Понеже беше свършил го купих от Т&Н Кар в комплект с металното за 54лв. (това са цени отпреди 2г. не знам дали имапромяна и накъде е) Имам го абсолютно чисто ново (понеже се наложи да сменя ск. кутия, та така си и остана), ако имапроблем с намирането.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Датчика се намира отгоре на скоростната кутия, вижда се добре, сваля се лесно.След около час ще кача снимка къде стои (стига да я пазя)А сега една на самия датчик и червяка:http://forum.fiat-bg.org/download.php?id=7641Bravo 2.0/20V 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар