здравейте колеги, пунтото е от подписа ми. таблото с уредите не работи. на моменти примигва, стелките подскачат и пак угасва. иначе колата пали, върви, фарове светят, всичко й работи, но на таблото нищо - нито лампи, нито стелки, никаква информация. първото което ми хрумна е че буксите не правят добър контакт, проверих ги и са ок.имал ли е някой подобен проблем... идеи какво може да е??, помагайте, предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с таблото на пунто
Collapse
X
-
табло
таблото е проверино, процесора е изгорял, имам основания да се доверя на майстора. намерих ново табло и тръгна, сомоче на това му мига дисплея, иначе всичко работи, казаха ми че са връжали километража и с нов софтуер ще се оправи. има те ли идея дали това е вярно, да ли не е необходима адаптация на новото тало спряма колата или пък зануляване на грешки..../новото табло е от катастрофирала кола/п.п.благодаря за споделеното дотукалфа 156 2,4 jtd 98г.
пунто 1,9 jtd 00г.
Коментар
-
Здравейте, аз този проблем го установих ден след като си взех колата , когато трябваше да си пусна фаровете. Без пуснати фарове всички стрелки и лампи работят, но пусна ли габарити или фарове всички стрелки припадат, а така също я няма и самата подсветка - пълен мрак. Къде да търся маса или бушони и лесно ли се сваля таблото на Punto 1.9 JTD 00Fiat Punto 00 1.9 JTD ELX
Коментар
-
а бушоните проверихте лиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Днес сутринта си проверих всички бушони, този който отговаря за тоците по таблото е здрав, когато го извадих час и такива неща изчезват, след това го поставих пак и сега и на фарове уредите работят, но подсветката я няма все още - сега предполагам идва ред на разглобяване на таблото....Fiat Punto 00 1.9 JTD ELX
Коментар
-
Колеги тъкмо реших и аз да мина жтд и почвам да се разочаровам маи ще си карам бензиновият варянт много почнаха да му стават проблемите и ел усилвателя на жтд не е като хората моита бензинка от както съм я взел преди година и половина близо две никви ядове дано си оправите проблемчето колеги успехФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
Аз още не мога да обърна внимание на колата, но това не е проблем на JTD а на тези малоумници от автокъщата дето са я удавили когато са я мили - поне при мен си мисля, че е така след като едно разместване на бушон решава половината проблем!!! Сега се надявам и светлините да се появят при следваща намеса или затопляне на времетоFiat Punto 00 1.9 JTD ELX
Коментар
-
И аз имах подобен проблем преди време... За късмет от 6 месеца не ми е гаснало таблото... От какво е незнам... Как се оправя също незнам... Но възможна причина е проблем със контактния ключ!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар