Колеги, админи моля за малко разбиране до решаване на проблема след това може да се изтрие!Благодаря предварително!Знам че мястото на този въпрос не е нито за този форум нито за този раздел но просто вече ме е налегнало отчаянието от VW форума,които явно не работи след 4 часови опити за регистрациа там!И така търся някои които евентуално да ми потвърди следното:на един приател VW му прави следния проблем.При отваряне на ключ от към шофиорската страна вместо да се активира централното и да се отворят всичките врати се отварят всичките прозорци!аз отначало се осамних в алармата му ,тъй като тя има и модул за управление на прозорците,но след разкачане на алрмата и опит да работим само с ключа прави този проблем!А като варнем алармата и опитаме да отключим централното с нея прозорците падат съвсем лекичко надолу но не се активира централното! Та всичко това ме наведе на мисалта че му е изгорял блока за управление на централното което пък е и с компресор
абе VW ! Надявам се да има някои тук които да се занимава с електротехнични въпроси по колите и само да сподели!Отново Благодаря предварително за разбирането (Ако бъда разбран) от страна на админите

Коментар