Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Привет на всички във форума.Питане за датчика на радиатора.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Привет на всички във форума.Питане за датчика на радиатора.

Здравейте на всички.Може те ли да ми кажи те как мога да си премеря датчика на радиатора ,по който се дава информация кога да се пуснат вентилаторите за първа и втора степен.Също така ако някои може да ми прати ръководство за същата кола. Колата е Фият Марея ТД 100.от 98г.Благодаря ви предварително.
    ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.

Има ли причина поради която не можеш да изтеглиш ръководството от сайта? Ако има, кажи, та да ти ги пратя по скайпа, да речем. За датчика - понеже е 98-ма година, тя е преходна година, сигурен си че си с датчик на радиатора, а не с двоен комбиниран датчик на термостата, така ли ?

Коментар

ogi28b написа:
      Има ли причина поради която не можеш да изтеглиш ръководството от сайта? Ако има, кажи, та да ти ги пратя по скайпа, да речем. За датчика - понеже е 98-ма година, тя е преходна година, сигурен си че си с датчик на радиатора, а не с двоен комбиниран датчик на термостата, така ли ?
      Ами не6то не става това ръководство и не мога да го изтегля.Можеш ли да ми го пратиш на личен.А за датчика съм сигурен защото се опитвах да го меря ,но нищо не стана.Не дава никакви признаци на съпротивление,а като дам на кабела на късо,на едната букса си тръгва перката на първа скорост,като преместя на другата си тръгва и втора.Затова питам да ли може да се измери по някакъв начин този датчик.
      ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.

Коментар

Благодаря ти,много.

Коментар

Ок ,намерих си проблема.Датчика на радиатора правил проблем.Купих си нов и сега перките ми работят както трябва,съответно на първа и втора степен :D .Благодаря на всички които ми дадоха съвет. :D

Коментар

Working...
          X