здравейте, нов съм и не знам дали темата е за тук...купих си мареа...колата си е с оригиналния радио-касетофон (предполагам че го знаете (тва голямото :D )) не искам да го сменям със cd-player, защото с тия панели дето се слагат не ми харесвас две думи искам cd чейнджър, знам че радиото потдържа cd changer control, но незнам какъв мога да сложаможе да ми предложите някъв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD changer за marea
Collapse
X
-
Ти най-вероятно си с AD 182 L, щом колата ти е SX, както виждам от аватара.То не може да управлява чейнджър.Това, което може е с повече копчета и го има на Мареи HLX със всички екстри.Търси по автоморгите и модел AD 182 H.В АутоИталия цената му е много висока, а в моргите за докъм 50 лв може да си намериш целия комплект.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
-
bagercho написа:Ти най-вероятно си с AD 182 L, щом колата ти е SX, както виждам от аватара.То не може да управлява чейнджър.Това, което може е с повече копчета и го има на Мареи HLX със всички екстри.Търси по автоморгите и модел AD 182 H.В АутоИталия цената му е много висока, а в моргите за докъм 50 лв може да си намериш целия комплект.
Коментар
-
kim_ko написа:bagercho написа:Ти най-вероятно си с AD 182 L, щом колата ти е SX, както виждам от аватара.То не може да управлява чейнджър.Това, което може е с повече копчета и го има на Мареи HLX със всички екстри.Търси по автоморгите и модел AD 182 H.В АутоИталия цената му е много висока, а в моргите за докъм 50 лв може да си намериш целия комплект.>>JDM<<
Коментар
-
rollin написа:kim_ko написа:bagercho написа:Ти най-вероятно си с AD 182 L, щом колата ти е SX, както виждам от аватара.То не може да управлява чейнджър.Това, което може е с повече копчета и го има на Мареи HLX със всички екстри.Търси по автоморгите и модел AD 182 H.В АутоИталия цената му е много висока, а в моргите за докъм 50 лв може да си намериш целия комплект.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар