Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментар - Протекал радиатор -> Въздушните са аут

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар - Протекал радиатор -> Въздушните са аут

Схемата е до болка позната .Протекал радиатор -> Въздушните са аутИ сега какво могат ли да се отворят в движение (просто така) и да стане белята.Има ли решение този проблем ?

Има!Махаш предпазителя и караш спокойно.Оправяш си радиаторчето и след това ,ако искаш сваляш централата на еърбека,правиш една снимка да видя кой модел и може би ще мога да те уредя с друга централа,защото аз купих една,но не пасна на моят модел (накрайника е друг) и сега ми е излишна.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

кой е предпазителяи трябвали някаква подготовка преди да го сваля?(ако може схема)

Коментар

Трябва да!!! Внимавай да не натиснеш копчето за самоунищожение Шегувам се бре ама ти с тая "подготовка" така ме зарадва Сега сериозно, ми може да откачиш акумулатора за всеки случаи а кои е бушона всеки момент някои колега ще каже
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Предпазителя е 5 амперов- единствения в таблото вляво от волана. Но най- вероятно е изгорял. Платката на централата на еърбега е с любопитно глупаво решение. Плюса и минуса на захранването са съседни писти, и при навлажняване с антифризени пари, гетинакса между пистите прогаря и се получава огнище. Ремонтируема е, ако имаш умения- чистиш прогарянията, коригираш определени входно захранващи вериги и си готов. Потърси ми темата по този въпрос- качил съм и снимка на платката с дупките от прогаряния. Моята централка, след отремонтирането- вече 2 ри месец си работи (пу пу пу)- макар че все още отлагам смяната на радиаторчето.
          Bravo 2.0/20V 1996 г.

Коментар

dudulia написа:
            Има!Махаш предпазителя и караш спокойно.Оправяш си радиаторчето и след това ,ако искаш сваляш централата на еърбека,правиш една снимка да видя кой модел и може би ще мога да те уредя с друга централа,защото аз купих една,но не пасна на моят модел (накрайника е друг) и сега ми е излишна.
            колко пари ще струва и снимка може ли да сложиш ?не съм сигурен дали моята е за смяна но ако е да имам на предвид кви пари ще ми стъпи ... мерси
            1.6 16v Abarth

Коментар

Working...
            X