Здравейте на всички.Изгоряли са ми и двете крушки отзад на номера и искам да ги сменя.Да ама не.Не излизат пластмасовите носачи.Знам как трябва да стане.Имам схемата ама не искат.Напъвах ги доста ама ме достраша да не счупя нещо и се отказах.Та ако някой е сменял тези крушки моля да сподели има ли някакъв пиниз.Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на крушките на задния рег. номер на Брава?Сменени !!!
Collapse
X
-
Проблема идва от това че пластмасовия държач на номера пречи за нормалното вадене на държачите за крушките. Ако искаш пробвай да ги вкараш вътре в бронята и от вътрешната страна да ги смениш. Трудна работа е но не и невъзможна. Другия вариант е да свалиш номера (не е много трудно) да свалиш пластмасовия държач на номера и да ги обслужиш нормално. След това в обратен ред, като трябва да позанитиш нита на МВР за номера (не е нужно за пластмасата). Успех!
Коментар
-
daley написа:Проблема идва от това че пластмасовия държач на номера пречи за нормалното вадене на държачите за крушките. Ако искаш пробвай да ги вкараш вътре в бронята и от вътрешната страна да ги смениш. Трудна работа е но не и невъзможна. Другия вариант е да свалиш номера (не е много трудно) да свалиш пластмасовия държач на номера и да ги обслужиш нормално. След това в обратен ред, като трябва да позанитиш нита на МВР за номера (не е нужно за пластмасата). Успех!
Коментар
-
Колега ето точния и най-бърз и лесен начин за смяна на лампичките, ако искаш го последвай: (не знам дали на всички коли може да се бръкне под бронята, на моята може)Лягаш под бронята, поглеждаш къде влизат кабелите в корпуса на самите лампички, хващаш го с ръка, и РАЗВЪРТАШ 1/4 оборот, или 90 градуса. Вадиш нагоре, и излиза фасунката с лампичкката и кабела. Вадиш лампичката и слагаш новата, по обратен ред. Има един начин за слагане, не може да объркаш. За помощ - захващането на лампичките на мигачите в калника е същото, 1:1. Ако си свалял мигач, знаеш. Даже ей сега ще снимам на счупения си мигач как става и ще кача снимки. Лампичките са W5W - безцокълна лампичка за габарит се води. Същите са на габаритите, и на мигачите в калниците.
Коментар
-
Току що ги смених на Бравото. Отдолу няма как да се бръкне (за браво говоря) да се извадят, а номера много пречи. Аз ги смених през прозрачната пластмаска. Подпъхнах един нож, чу се припукване и пласмаските се разлепиха. Оказа се че са доста мръсни отвъре. Измих ги, смених крушките и сега светлината доста по-силна от преди.FIAT Bravo 1,9 JTD GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар