Проблема е следният. Слизам сега до колата (Фиат Брава ’97 1,6 16в Бензин) натискам копчето на Алармата за отключване.... и тя се побърка. След отключването веднага се заключи отново. Натискам пак копчето, само мигнаха мигачите два пъти като за заключване и нищо. Натискам пак пак отключва и веднага заключва Така няколко пъти. Накрая реших че ще провам бързо преди да се е заключила вратата да отворя... не стана. Пак натиснах за отклучване но този път се заключиха само шофьорската врата и тази зад нея другите две останаха отклучени, та от там влезнах и отключих другите две врати и тръгнах, след около 15 мин път спрях и всичко си беше на ред. Нещо алармата ли се е преебала или някой се е опитвал да оключи колата и не е успял. Мисля че може да е имало опит за кражба понеже предната вечер са разбили друга кола на същия паркинг и тя не е пърата, преди нея е имало е други
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Алармата или Опит за кражба
Collapse
X
-
според мен пък просто ти замръзва централното. не знам при брава как е, но при темпра, например, ако една от вратите не се заключи/отключи и не й откачиш кабела, по който тя да получи инфо, че има проблем то не можеш да отключиш. т.е. замръзва шоф врата например- вдига всички бутони и веднага се връщат. ако обаче изключиш кабела на шоф врата на централното и цъкнеш другите ще се отворят. в такъв случай има един трик- отварящ с ключа, като го завърташ и задържаш в положение отключено- бутоните се вдигат, пак падат и вече принудително се вдигат и остават така. пробвайLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Както казва колегата pakumba 100% е от замръзването :DFiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар