Говорителите ми са заводските.Отделно имам Пионеер 3 лентови,които смятам да сложа в предните врати,а отзад имам едни големи двулентови кенууд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Caraudio - JVC или SONY?
Collapse
X
-
dudulia написа:А какво ще кажеш за този модел на Kenwood KDC-W5041UA? По-добър ли е от JVC и SONY? Най-много ме интересува,като звук,защото основно ще го ползвам с флашка и като радио.Т.е. Оптиката няма да е от кой знае какво значение в случая.>>JDM<<
Коментар
-
:D Моя е такъв DEH 4000UB За 2 месеца използване мога да кажа че копчето(джойстика) е малко неудобно и гумичката която е на самата врътка след време вместо да се върти с копчето тя се върти отделно(разхлабва се) Иначе на функции е страхотно и е най-доброто Pioneer-че за парите си и за този който мисли да вързва буфер отзад.Обаче мисля че това CD е скъпичко в сравнение с тези които колегата е дал за пример така че може да вземе това http://i.caraudiobg.com/index.php?pa...emart&Itemid=5 което също е по добро от JVC,PANASONIC,SONY и незнам си какви от същия клас (до 180лв.)Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа::D Моя е такъв DEH 4000UB За 2 месеца използване мога да кажа че копчето(джойстика) е малко неудобно и гумичката която е на самата врътка след време вместо да се върти с копчето тя се върти отделно(разхлабва се) Иначе на функции е страхотно и е най-доброто Pioneer-че за парите си и за този който мисли да вързва буфер отзад.Обаче мисля че това CD е скъпичко в сравнение с тези които колегата е дал за пример така че може да вземе това http://i.caraudiobg.com/index.php?pa...emart&Itemid=5 което също е по добро от JVC,PANASONIC,SONY и незнам си какви от същия клас (до 180лв.)>>JDM<<
Коментар
-
Еееми то неможе хем така,хем така Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 "duduia" дай някой лев отгоре и се кефи поне на по добър звук (Alpine,Clarion,Pioneer според мен) Има едни модели които немогат да "лапат" дискове а са само с USB и радио....май такова ти трябва хем са по-евтини и добра марка ще вземешИ не си мисли че като не е аудио диск се разваля качеството на песента (моя специално има функция която прави МР3-ката с качество на аудио формат) Измислят го хоратаFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Вземай това: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028222 и няма да съжаляваш.Аз от три седмици съм с такъв е вярно и с прилични колонки на Magnat съм но си заслужава всяка стотинка от цената си.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
взимай pioneer-a и няма да сбъркаш. аз лично сам тествал каква ли не марка и мисля че pioneer са адски добри. a що се отнася до дизайна sony са пълни дървета. колко от тях са с малко по различен дизайн? особно от ниския ценови клас а и много бавно четат от диск или флашка. тествал съм pioneer и sony на една и саша цена с надраскан диск и sony-то го въртя доста време и го изплю с надписа ERROR a pioneer го захапа почти като новFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар