Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Caraudio - JVC или SONY?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Говорителите ми са заводските.Отделно имам Пионеер 3 лентови,които смятам да сложа в предните врати,а отзад имам едни големи двулентови кенууд.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
      А какво ще кажеш за този модел на Kenwood KDC-W5041UA? По-добър ли е от JVC и SONY? Най-много ме интересува,като звук,защото основно ще го ползвам с флашка и като радио.Т.е. Оптиката няма да е от кой знае какво значение в случая.
      тоя модел не го намирам в ценовата листа но този определено е в пъти по-добър.В комплекта си има и дистанционно управление
      >>JDM<<

Коментар

Имах сони о4аяах се от него след това kenwood добро е,а сега съм със pioneer е разликата е от тук до небето и според мен ако имаш възможност си вземи pioneer добри модели са UB 5000 ,UB 2000,UB6000 но последното е доста цифра но все пак ти избираш заштото щте си е за теб.

Коментар

Ето един добър вариян с Пайнер на добра цена
          >>JDM<<

Коментар

:D Моя е такъв DEH 4000UB За 2 месеца използване мога да кажа че копчето(джойстика) е малко неудобно и гумичката която е на самата врътка след време вместо да се върти с копчето тя се върти отделно(разхлабва се) Иначе на функции е страхотно и е най-доброто Pioneer-че за парите си и за този който мисли да вързва буфер отзад.Обаче мисля че това CD е скъпичко в сравнение с тези които колегата е дал за пример така че може да вземе това http://i.caraudiobg.com/index.php?pa...emart&Itemid=5 което също е по добро от JVC,PANASONIC,SONY и незнам си какви от същия клас (до 180лв.)
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
              :D Моя е такъв DEH 4000UB За 2 месеца използване мога да кажа че копчето(джойстика) е малко неудобно и гумичката която е на самата врътка след време вместо да се върти с копчето тя се върти отделно(разхлабва се) Иначе на функции е страхотно и е най-доброто Pioneer-че за парите си и за този който мисли да вързва буфер отзад.Обаче мисля че това CD е скъпичко в сравнение с тези които колегата е дал за пример така че може да вземе това http://i.caraudiobg.com/index.php?pa...emart&Itemid=5 което също е по добро от JVC,PANASONIC,SONY и незнам си какви от същия клас (до 180лв.)
              Да, определено е така но аз останах с впечатление, че колегата търси нещо с усб...?
              >>JDM<<

Коментар

Еееми то неможе хем така,хем така Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 "duduia" дай някой лев отгоре и се кефи поне на по добър звук (Alpine,Clarion,Pioneer според мен) Има едни модели които немогат да "лапат" дискове а са само с USB и радио....май такова ти трябва хем са по-евтини и добра марка ще вземешИ не си мисли че като не е аудио диск се разваля качеството на песента (моя специално има функция която прави МР3-ката с качество на аудио формат) Измислят го хората
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Вземай това: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028222 и няма да съжаляваш.Аз от три седмици съм с такъв е вярно и с прилични колонки на Magnat съм но си заслужава всяка стотинка от цената си.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Решението е взето.Ще бъде Pioneer DEH 4000 UB.Аз знам какво искам и мисля,че това отговаря на изискванията.Благодаря за коментарите и помоща.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

взимай pioneer-a и няма да сбъркаш. аз лично сам тествал каква ли не марка и мисля че pioneer са адски добри. a що се отнася до дизайна sony са пълни дървета. колко от тях са с малко по различен дизайн? особно от ниския ценови клас а и много бавно четат от диск или флашка. тествал съм pioneer и sony на една и саша цена с надраскан диск и sony-то го въртя доста време и го изплю с надписа ERROR a pioneer го захапа почти като нов
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Working...
                      X