Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Caraudio - JVC или SONY?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Caraudio - JVC или SONY?

Колеги чудя се кой от двата модела да избера:http://www.hirschille.de/hishop2/pro...mlПовече ме интересува дали някой има такова или подобно JVC и как звучи?Нещо не съм очарован от Сони...
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Имам същото JVC,търсих мп3 с Усб порт и на достъпна цена и ето че не сбърках.Звукът е доста добър при мен с тази моя оригинална бас туба,няма какво повече да желая.Препоръчвам ти го
    Мъдроста ме гони но аэ съм по-бърз

Коментар

Не съм фен на нито една от марките, но според мен Сонито е по-удачен избор,но това си е лично мое мнение.
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Според мен едва ли ще има разлика,значима.Бях фен на сони,пък в колата съм с JVC и ми се вижда все тая.

Коментар

Re: Caraudio - JVC или SONY?

dudulia написа:
          Колеги чудя се кой от двато модела да избера:http://www.hirschille.de/hishop2/pro...mlПовече ме интересува дали някой има такова или подобно JVC и как звучи?Нещо не съм очарован от Сони...
          И двете марки не ти ги препоръчва.....ориентирай се към Pioneer или Kenwood
          >>JDM<<

Коментар

А защо не и някой Alpine.
            Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

rollin написа:
              dudulia написа:
              Колеги чудя се кой от двато модела да избера:http://www.hirschille.de/hishop2/pro...mlПовече ме интересува дали някой има такова или подобно JVC и как звучи?Нещо не съм очарован от Сони...
              Би ли се аргументирал защо не ми препоръчваш и двете марки,а препоръчваш Pioneer или Kenwood?Аз не искам да правя дискотека в колата,не искам да слагам бас каси и т.н.Искам да имам сравнително добър звук.Ако ще се вманиачявам то няма да ми трябва МП3 плеър,защото е ясно че там звука е орязан от компресията.Преди години при сравняване на JVC и Kenwood,поне на слух звука на JVC беше по-добър при еднакви други условия.Как е в момента не знам.ЗАтова търся съвет.

Коментар

И Alpine може.
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А може и Clarion.Лично аз съм за Сонито.Параметрито му са по-добри, по евтино е и е с по-добър дизайн.
                  '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                  '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

bagercho написа:
                    А може и Clarion.Лично аз съм за Сонито.Параметрито му са по-добри, по евтино е и е с по-добър дизайн.
                    На Сонито копчетата му избеляват много грозно след няколко месеца.Един приятел има такова и това е нещото,което ме отдръпва от него.Иначе за дизайн,на мен ми харесва повече JVC,но в крайна сметка ме интересува какъв звук вади,а не как изглежда.Не ме интересува и това,че поддържа повече формати.

Коментар

То към Сонито може да си поръчаш допълнително и дистанционно и копчетата не ги мислиш, а като звук май са еднакви горе-долу.
                      '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                      '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

подобре си вземи сонито на мен повече ми харесва като звук ако разбира се и говорителите са добри а да не забравяме и настройките
                        Subaru B9 tribeca 3.0
                        Peugeot 307 04
                        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

dudulia написа:
                          rollin написа:
                          dudulia написа:
                          Би ли се аргументирал защо не ми препоръчваш и двете марки,а препоръчваш Pioneer или Kenwood?Аз не искам да правя дискотека в колата,не искам да слагам бас каси и т.н.Искам да имам сравнително добър звук.Ако ще се вманиачявам то няма да ми трябва МП3 плеър,защото е ясно че там звука е орязан от компресията.Преди години при сравняване на JVC и Kenwood,поне на слух звука на JVC беше по-добър при еднакви други условия.Как е в момента не знам.ЗАтова търся съвет.
                          JVC имат слаба оптика която сравнително бързо сдава багажа, също така им горят и крайните стъпала....а що се отнася за качествен звук точно тези ниските класове JVC и Sony са много зле....
                          batproho написа:
                          И Alpine може.
                          там става въпрос за цифра
                          >>JDM<<

Коментар

А какво ще кажеш за този модел на Kenwood KDC-W5041UA? По-добър ли е от JVC и SONY? Най-много ме интересува,като звук,защото основно ще го ползвам с флашка и като радио.Т.е. Оптиката няма да е от кой знае какво значение в случая.

Коментар

а какви говорители имаш ?
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                              X