привет фенове,моля предложете някакви сравнително мощни колони за таблото на фиат пунто...Преди време бях в един магазин и единствените които влязоха в гнездото бяха едни китайски 5 ватови. Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
предложете колонки за таблото на пунто
Collapse
X
-
Re: предложете колонки за таблото на пунто
blue_g написа:привет фенове,моля предложете някакви сравнително мощни колони за таблото на фиат пунто...Преди време бях в един магазин и единствените които влязоха в гнездото бяха едни китайски 5 ватови. Мерси предварителноEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: предложете колонки за таблото на пунто
vesko.t написа:blue_g написа:привет фенове,моля предложете някакви сравнително мощни колони за таблото на фиат пунто...Преди време бях в един магазин и единствените които влязоха в гнездото бяха едни китайски 5 ватови. Мерси предварителноPunto 1.2, ELX MPI
Коментар
-
За тяхно представителство не знам, но съм виждал много добро магазинче за автомузики и всякакви други подобни аксесоари в кв. Изток на ул. Атанас Далчев, точно срещу японското посолство, Ако имаш път на там си вземи оригиналното говорителче и мисля че ще измислят нещо.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар