1.начи днеска докато си пътувам към работа... Решавам докато пуша да си сваля дяснотото стъкло, а не лявото стъкло, защото все пак валеше...но Нъцки... Свали се точно половин сантим и спря... Колата е фиат браво... И въпроса ми е следния.... Имали вероятност да е от бушон... и дали всяко стъкло е на отделен бушон за да почна да ровя... 2 проблем.. Моля модероторите да ме извинят, че може и да не е за тази тема... Пак днес... Преди да се случи това със стъклото и спирам аз на красно село "пазара" да си взема цигари и баничка.. нали гася колата сичко... Качвам се аз вече с покупките и паля.... обаче копчето на газовата за прехвърляне на гас не свети не мига нищо..... прехвърлям над 2000 оборота за да видя дали все пак ще мине на гас.. ама не... Общо взето все едно ключа не работи..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дясно ел. стъкло
Collapse
X
-
За стъклото най-вероятна причина ми се струва това, че от студа са ти клеясали моторчето и шейните и за това не се вдига, трябва да се вдигне с лека помощ, някой да се опита да го вдига на ръка, докато ти натискаш копчето, ако тръгне знаеш къде е проблема, по принцип двата джама са прекарани през едно реле и ако е заминало няма да работи и другия. 2. Бутона на газовата - потърси от къде е захранен с ток сигурно е прекъсната връзката там и затова не работи.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Реклама
Collapse
Коментар