Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трудно слизат и се качват стъклата на предните врати?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз имам пунто - 2 врати, т.е. голееееми стъкла.Дясното се сваля много лесно, но вдигането е такава мъъъка - няма значение лято или зима.В буквалния смисъл залях жилата с WD40 - минимално подобрение. Напръсках уплътнения - нали се сещате , че при фиат уплутненията на стъклата са и водачи на стъклата. Нещата още малко се подобриха.В крайна сметка проблема си остава !
    Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

имам двама колеги с уно и един с типо те такива досадни проблеми няматстъклата им се отварят и затварят мн бързо дори и в тоя студ навън аявно проблема е само при нас браво/брава/марея
      FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

ninoneno написа:
        явно проблема е само при нас браво/брава/марея
        и пунто и моите умират на качване
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

BEKI написа:
          Аз имам пунто - 2 врати, т.е. голееееми стъкла.Дясното се сваля много лесно, но вдигането е такава мъъъка - няма значение лято или зима.В буквалния смисъл залях жилата с WD40 - минимално подобрение. Напръсках уплътнения - нали се сещате , че при фиат уплутненията на стъклата са и водачи на стъклата. Нещата още малко се подобриха.В крайна сметка проблема си остава !
          WD40 не е смазка затова ефекта е нулев.WD-40 е съкращение на Water Dispersant.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado, мисля че може да се спори дали WD40 не е смазка.
            Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Working...
            X