Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за аларма Meta System

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за аларма Meta System

Колеги, скоро взех една аларма Meta System M387-287 M87-75 TPDP 6037 и днес реших да си я свържа. Тъй като моята беше Laserline930 и всичко беше окабелено общо взето бързо се справих с монтажа. Обаче нещо не върви добре включвам си я от ключето и започва да работи, но до там. Не мога да я управлявам от дистанционното явно не могат да се разпознаят. Ако някой е правил подобно нещо с разпознаване нека да сподели. И друго дистанционните нямаха батерии утидох да купувам и ми дадоха две тънки като за ръчен часовник, но по широки по 3V. Двете правят общо 6V. Чесно казано до сега съм виждал дистанционни с батерии само по 1,5V. И не мога да разбера като слагам батериите на дистанционното на къде е + и - щото не пише.
    Alfa146 BOXER

Re: Помощ за аларма Meta System

kolchev написа:
    Колеги, скоро взех една аларма Meta System M387-287 M87-75 TPDP 6037 и днес реших да си я свържа. Тъй като моята беше Laserline930 и всичко беше окабелено общо взето бързо се справих с монтажа. Обаче нещо не върви добре включвам си я от ключето и започва да работи, но до там. Не мога да я управлявам от дистанционното явно не могат да се разпознаят. Ако някой е правил подобно нещо с разпознаване нека да сподели. И друго дистанционните нямаха батерии утидох да купувам и ми дадоха две тънки като за ръчен часовник, но по широки по 3V. Двете правят общо 6V. Чесно казано до сега съм виждал дистанционни с батерии само по 1,5V. И не мога да разбера като слагам батериите на дистанционното на къде е + и - щото не пише.
    А свети ли светодиода на дистанционното?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD

Коментар

Дистанционните нямат светодиоди
      Alfa146 BOXER

Коментар

Re: Помощ за аларма Meta System

kolchev написа:
        отгоре е + а отдолу е - .при meta system няма ли допълнително ключе за авариино спиране на алармата.да не прави там проблем.
        Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
        Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
        VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
        VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

Има външно ключе аз от него я пускам и спирам. Алармата работи, сработва при отваряне на врата примерно-започва да пищи , но не може да се командва от дистанционните.
          Alfa146 BOXER

Коментар

Working...
          X