BlueStorm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с грешки в компютъра
Collapse
X
-
velko_sz написа:BlueStorm написа:Откачаш минуса на акумулатора за 10-15мин ( предостатъчно ) и си готов. След това като го връщаш да си си взел ключовете от колата в теб, да не ги забравиш в колата и да затвориш врататаFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
velko_sz написа:Пунтото по същия начин ли се ресетва ?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ами не съм сигурен аз дали само с откачане ще стане. аз съм я правил тази операция доста пъти и наистина се променя работата в първите 10 мин докато загрее колата. Но след като отидах на диагностика, явно по друг начин са ми я рестартирали, защото започна малко по ниски обороти да държи, не много, но все пак се усети малка промяна.А сега и след като смених и генерацията и се оказа, че и ламбдата ми работи, колкото и да вадя кабела от акумулатора, ефектът е никакъв. Дори и след като поставя клемите колата работи все едно не съм махал нищо.може би решението е само компютър. за това съм замислил пак подобна операция н оне мога да анмеря нещо читаво и евтиничко, последния път ми взеха в ХЕЕД 36 кинта. добре си свършиха работата,но 36 само за диагностиката не ми се дават пак.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Immortal написа:Айде и аз да попитам - казаха ми друг метод за ресетване - откачат се и двете клеми, допират се плюсовия и минусовия кабел един в друг (или плюсовия се допира някъде до корпуса). Става ли и така? Щото аз пробвах, но промяна в лошото държане на колата няма.Код:[color=blue]Аз друго си мисля: Удачно ли е да се сложи един прекъсвач на ЕКУ-то, и когато усетим влошаване да го прецъкваме? Конкретния въпрос е[b] на коя жица да се сложи?[/b] Хайде по-опитните да се произнесат [/color]:roll:
Пунто - 06/1996 - M3 (1.2 MPI)
ZFA17600002376672
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар