Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не свети задния фар за мъгла!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не свети задния фар за мъгла!

Нямам халогени в бронята,но си мисля че трябва да ми работи фара за мъгла!Крушката е здрава,диода на копчето свети,но не и фара!Дайте линк да си изтегля manual-a и да видя кой предпазител за какво е!А и кое е релето(и къде се намира)!Благодаря!Bravo 1.2 99г.!
    THE DRUMMER!!!

на сайта www.fiat-bg.org има секция downloads, в нея влизаш и намираш Браво/а service manual. във vol2.pdf някъде около 240-та страница има схема на таблото, а в vol4.pdf някъде на 389-390 страница има схема на светлините за мъгла.

Коментар

Благодаря!Ще се поровя и дано оправя нещата!
      THE DRUMMER!!!

Коментар

Свети само с къси светлини.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Да,да!Знам!Но не и моя!Той е със собствен характер!
          THE DRUMMER!!!

Коментар

Ами оказва се че не е от предпазителя!Като натисна бутона,светодиода свети че е включен,но не и фар-а!Други идеи някой?
            THE DRUMMER!!!

Коментар

Re: Не свети задния фар за мъгла!

dimodd написа:
              Нямам халогени в бронята,но си мисля че трябва да ми работи фара за мъгла!Крушката е здрава,диода на копчето свети,но не и фара!Дайте линк да си изтегля manual-a и да видя кой предпазител за какво е!А и кое е релето(и къде се намира)!Благодаря!Bravo 1.2 99г.!
              ъъм колега извинявай но какво визираш под "фара за мъгла" !? фиатите имат халогени отпред каквито доколкото разбирам ти нямаш...и стопове отзад който се включват чрез бутона на снимката която съм показал. Ако като го цъкнеш отзад започва да свети много ярко червено значи всичко е наред. Не очаквай с този бутон да светваш някой специални фарове за мъгла скрити под предната ти броня които се показват сами при наличие на мъгла благодарение на датчика за мъгла Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
              Прикачени файлове
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Да,колега!За съшия фар и бутон ми е питането!Просто при натискане на очертания от теб на снимката бутон,фара за мъгла(който трябва да свети ярко отзад) не светва!Мислех си че е от предпазителя или крушката,но не е!
                THE DRUMMER!!!

Коментар

Имаш прекъснат кабел сигурно, преслушай системата. Тока минава през късите или през фаровете за мъгла, от там отива в ключ в централната конзола, този ключ включва реле, което праща ток на 3 места - 1. на лампичката, 2. на задната лява светлина за мъгла, и 3. на задната дясна светлина за мъгла, за брава. Токът се "разтроява" ( в твоя случай се раздвоява) в една шина която е някъде зад центр. конзола, според картинките. Другото място на което може да се губи тока, е в буксата която свързва таблото с надлъжните кабели, което е някъде под таблото с бушони, или вляво от съединителя, зад корите. За съжаление не мога да ти кажа кое точно къде е , защото не съм ги разглабял тези неща. Но някъде на местата които съм удебелил с черно, там някъде е прекъсването, ако не е в самия надлъжен кабел. Щом ти свети лампичката на самото копче...

Коментар

Working...
                  X