Нямам халогени в бронята,но си мисля че трябва да ми работи фара за мъгла!Крушката е здрава,диода на копчето свети,но не и фара!Дайте линк да си изтегля manual-a и да видя кой предпазител за какво е!А и кое е релето(и къде се намира)!Благодаря!Bravo 1.2 99г.!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не свети задния фар за мъгла!
Collapse
X
-
на сайта www.fiat-bg.org има секция downloads, в нея влизаш и намираш Браво/а service manual. във vol2.pdf някъде около 240-та страница има схема на таблото, а в vol4.pdf някъде на 389-390 страница има схема на светлините за мъгла.
-
Re: Не свети задния фар за мъгла!
dimodd написа:Нямам халогени в бронята,но си мисля че трябва да ми работи фара за мъгла!Крушката е здрава,диода на копчето свети,но не и фара!Дайте линк да си изтегля manual-a и да видя кой предпазител за какво е!А и кое е релето(и къде се намира)!Благодаря!Bravo 1.2 99г.!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Имаш прекъснат кабел сигурно, преслушай системата. Тока минава през късите или през фаровете за мъгла, от там отива в ключ в централната конзола, този ключ включва реле, което праща ток на 3 места - 1. на лампичката, 2. на задната лява светлина за мъгла, и 3. на задната дясна светлина за мъгла, за брава. Токът се "разтроява" ( в твоя случай се раздвоява) в една шина която е някъде зад центр. конзола, според картинките. Другото място на което може да се губи тока, е в буксата която свързва таблото с надлъжните кабели, което е някъде под таблото с бушони, или вляво от съединителя, зад корите. За съжаление не мога да ти кажа кое точно къде е , защото не съм ги разглабял тези неща. Но някъде на местата които съм удебелил с черно, там някъде е прекъсването, ако не е в самия надлъжен кабел. Щом ти свети лампичката на самото копче...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар