За да не пускам няколко теми ви питам всичко наведнъж: 1. Половината нагреватели на задното стъкло не работят, работят само няколко в средата. Това има ли начин да се оправи?2. Касетофона ми не работи когато е много топло (през лятото), а диска чете само с бой или павирани улици :D Идеи защо, какво и как?3. Като включа десен мигач започва да мига лампичката за светлините за мъгла (самите светлини май НЕ мигат) и още някаква иконка на таблото, пише нещо stop. Има ли проблем да оставя така нещата?4. (не много технически) Цилиндрите (или както се казват) на багажника не държат изобщо и не мога да го оставя отворен. Има ли някакъв трик или да си търся нови? И има ли нещо специфично по което да ги избирам- вид, марка... знам лиКолата е Брава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса от една блондинка...
Collapse
X
-
Re: Няколко въпроса от една блондинка...
addrianna написа:За да не пускам няколко теми ви питам всичко наведнъж: 1. Половината нагреватели на задното стъкло не работят, работят само няколко в средата. Това има ли начин да се оправи?2. Касетофона ми не работи когато е много топло (през лятото), а диска чете само с бой или павирани улици :D Идеи защо, какво и как?3. Като включа десен мигач започва да мига лампичката за светлините за мъгла (самите светлини май НЕ мигат) и още някаква иконка на таблото, пише нещо stop. Има ли проблем да оставя така нещата?4. (не много технически) Цилиндрите (или както се казват) на багажника не държат изобщо и не мога да го оставя отворен. Има ли някакъв трик или да си търся нови? И има ли нещо специфично по което да ги избирам- вид, марка... знам лиКолата е Брава.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
stef написа:нагревателите се оправят със "сребърен лак" има го в магазини за електроника по втори въпрос не знам, мигача ти не работи най вероятно защото губи маса отзад на стопа или е окислена буксата а амортесьорчетата на багажника се сменяс със нови марка каквато си избереш според парите
Коментар
-
addrianna написа:stef написа:нагревателите се оправят със "сребърен лак" има го в магазини за електроника по втори въпрос не знам, мигача ти не работи най вероятно защото губи маса отзад на стопа или е окислена буксата а амортесьорчетата на багажника се сменяс със нови марка каквато си избереш според паритеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
мдааа изреченото от другите е съвсем вярно 0значи отиваш в бриколажа и купуваш един сребърен лак за нагреватели после е като с лакът за нокти , виждаш къде е прекъснат и мажешдругото сама ще ти е трудно , трябва инструмент , ако желаеш един ремонт пиши едно лично и ще се раберемPower Under Pressure
Коментар
-
addrianna написа:Можеш ли да ми разясниш малко за този лак? В смисъл какво представлява? И какво- мажа/пръскам стъклото и те се оправят ли? Аз си мисля че са изгорели А иначе мигача си работи, просто освен него мигат още неща :D Мерси за отговорите!
Коментар
-
ми тогав да обясним подробно как ставасваляш си задния стоп ( ще разбереш кой е като някоя приятелка натисне спирачката и пусне мигача и ще видиш ефекта на дискотека ) или само клемореда , чистиш с тънка отверка после пръскаш с контактол и проблема е решен до следващия пъта с амортесиорчето , купуваш ново и сменяш едното , ако не се оправи , сваленото го слагаш от отдругата страна ( старото ) ако пак не се оправи си купуваш още едно обикновенно само едното здава багажа п.с Пази главата че много боли с багажникаPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:ми тогав да обясним подробно как ставасваляш си задния стоп ( ще разбереш кой е като някоя приятелка натисне спирачката и пусне мигача и ще видиш ефекта на дискотека ) или само клемореда , чистиш с тънка отверка после пръскаш с контактол и проблема е решен до следващия пъта с амортесиорчето , купуваш ново и сменяш едното , ако не се оправи , сваленото го слагаш от отдругата страна ( старото ) ако пак не се оправи си купуваш още едно обикновенно само едното здава багажа п.с Пази главата че много боли с багажника
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар