Благодарение на колегата Sev се сдобих с преобразувател от 12 на 15, 16, 18, 19, 24 волтаИзполва се за захранване на лаптоп повечето от които са на 19 волта. Също и за друга електроника която работи на 24 волта в колата.Комплектован е с 8 броя различни накрайници за различните модели лаптопи.Останах много доволен от качествената изработка.Отначало не вярвах че поддържа стойностите но след цял ден мерене установих че е много качествено направен, Коефициента на полезно действие го измерих на 93 % което е много добре.При ползване на нормален 15 инчов лаптоп консумацията е около 1.51 ампера на 12 волта.Успява да поддържа изходното напрежение дори когато на входа му подадох 10.5 волтаЦената му е съвсем символична за разлика от устройствата които се продават по компютърните магазини на цена около 100 лвКойто се чуди как да захрани лаптопа в колата - това е решението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DC- DC преобразувател 12- 19 в за лаптоп
Collapse
X
-
DC- DC преобразувател 12- 19 в за лаптоп
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Не правя реклама, фирмата е някаква китайска и нямам причина да го рекламирам просто съм доволен.Цената е 12 долара с включена доставка.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ако не се лъжа, не трябва ли да подава определени ватове, и ако те са по-малко от нужните на лаптопа (какфито подават някой от ефтините преобразователи 12-220V, обикновенно преобразователя изгаря.....) и как преобразува на 17-19v, за лаптопа не трябва ли 220v /???Поне тия преобразователи, дето съм виждал, от едната страна имат извод за запалка, от дугата стандартен контакт 220v.Пусни някоя друга снимка, коляга, ако не ти представлява трудност, с накрайниците на джаджата. Имам сериозен интерес да си закупя таква. Благодаря предварително !
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:То подава милиампери, като числото показва максималния ток който може да подава при продължителна работа. Иначе всеки лаптоп е за 220 волта, ама си има собствен траф, който сваля до нужните 18-20 волта. Я дайте да купим 1 лаптоп с 2 ком-порта?
Коментар
-
venci1887 написа:Ако не се лъжа, не трябва ли да подава определени ватове, и ако те са по-малко от нужните на лаптопа (какфито подават някой от ефтините преобразователи 12-220V, обикновенно преобразователя изгаря.....) и как преобразува на 17-19v, за лаптопа не трябва ли 220v /???Поне тия преобразователи, дето съм виждал, от едната страна имат извод за запалка, от дугата стандартен контакт 220v.Пусни някоя друга снимка, коляга, ако не ти представлява трудност, с накрайниците на джаджата. Имам сериозен интерес да си закупя таква. Благодаря предварително !Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
колега, женшен - аз пък препоръчвам инвертора - и то марков , а не нонейм-ски при някой по-здрав пик на напрежението в ел. системата на колата - нали се сещаш , че инвертора ДОСТА по-добре ще го филтрира, а с тези адаптери.аз лично не съм виждал такъв адаптер произведен от сериозна фирма,докато инвертори има на : фортрон, титан , тръст .подобен адаптер бих използвал САМО с акумулатор невключен към автомобил, или при не запален автомобил - и то с огромно нежелание
Коментар
-
Не си виждал на сериозна фирма? Утре ако моя човек е във Варна ще снимам неговия. Но понеже си компютърджия, а не електричар - няма как да знаеш, че максимален пик в изправна кола с изправен акумулатор може да е не по-голям от 14V. И защо мислиш, че схемните набори ограничаващи тока са много скъпи???В интерес на истината - и аз си купих инвертро 12->220V, но най-вече защото не можах да намеря 12V-19V на такава приятна цена. Акумулатор, а не АкумОлатор. Кумулативен, а не КумОлативен. Колеги, хайде, като се опитвате да блеснете с познания по български език - направете си труда все пак да проверите коя дума как се пише и кой е корена и, а???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар