Здравейте Уважаеми Колеги !На 20 Октомври того в азиатската част на Истанбул ме спря един полицай , но след като не можахме да се разберем на нито един от съществуващите на планетата езици ме пусна да си ходя . Само че не можах да запаля. Човека спря един камион , чийто шофьор ми даде ток и потеглих. На летището Сабиха Гьокчен забелязах , че се стича някаква течност и се побърках. След като качих очаквания италиански колга , той забеляза , че климатика ми е бил включен през цялото време. Предполагам , че тази течност е била от разтопен лед . Малко съм Кирчо Конкретния ( колега на Мара Подробната ) , обаче след 6 дни не можах да включа вентилатора . В момента багажника ми е пълен с кори от таблото след като вчера един приятел безрезултатно се мъчи да открие проблема с тоя каццо вентилатор.Имам съмнения , че всичката тая история тръгва от климатика , чието копче също отказва да реагира( извинете несведущия раб божи Румен , ама нищо не знам за климатика на BRAVA 1.4 SX ).Много ще се радвам , ако някой ми отговори .Благодаря на всички !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пробем с вентилатора
Collapse
X
-
Да трябва хубаво да легнеш в краката на пътника, вентилатора е над главата ти в този момент. При мен имаше едно винтче, и една пластмасова контричка, като щипка. Вентилатора се развива и пада. Ама наистина пада, затова внимавай да не ти падне на главата. Също така е възможно да е пълен с боклуци. Не съм си играл с плочката, но ако може да се свали без да се сваля вентилатора, нека някой колега потвърди.
Коментар
-
Пробем с вентилатора
Колега , от месец се каня да Ви пиша , но пусто време все не стига.Причината за всичките ми беди се оказа попаднала мостра от месинговие изделия , които продавам в запалката. С един приятел се ровихме из карантиие на парното по Ваши указания и той обърна вниманието ми върху факта , че бушона на запалката е такв и за мотора на вентилатора , след което аз просто издърпах запалката , след което извадих миниатюрното детайлче от месинг.Същата работа , обаче не са сторили в ПЕЖО Разград . Там ми взеха 17 лева без ДДС . Всичко е опропастено в нашата татковина , но добре , че има хора като Вас.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар