Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на копчето за ел. стъклата Brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на копчето за ел. стъклата Brava

Копчето за ел. стъклото (пасажерското) нещо се е прецакало и искам да го сменя.само,че незнам дали трябва да махна цялата кора на вратата защото където е това панелче с копчето няма никакви болтчетапробвах да го извадя (ако е на щипки) , но ме е страх да напъна по силно.Ако някой е имал този проблем моля да ми даде съвет!!!Благодаря предварително :D
    FIAT BRAVA 1.6 16v

Re: Смяна на копчето за ел. стъклата Brava

bg_bombeto написа:
    Копчето за ел. стъклото (пасажерското) нещо се е прецакало и искам да го сменя.само,че незнам дали трябва да махна цялата кора на вратата защото където е това панелче с копчето няма никакви болтчетапробвах да го извадя (ако е на щипки) , но ме е страх да напъна по силно.Ако някой е имал този проблем моля да ми даде съвет!!!Благодаря предварително :D
    Коя година и модел е колата? Съществуват няколко типа, но всички се вадят с дърпане, имат щипки. В никакъв случай не се сваля цялата кора, споко!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колегата е прав. На щипки са, вади се много лесно. Само малко трябва да напънеш и си ти!Успех!

Коментар

Ето! :D
        Прикачени файлове
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

колата е 98 година
          FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

А на моята Мареа, която е с 4 ел.стъкла имам проблем също на блока за управление на шоф. врата и също на пасажерското стъкло, ама при мен го сваля и после не иска да го вдигне.Какъв може да е проблема?
            '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
            '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Ами да де и моето е така. като го натисна да го свалям си цъка копчето и стъклото си слиза а нагоре трябва да го натискам цялото надолу и едновременно назад и тогава чак дава контакт. и незнам от какво е.дали се е счупила някоя пластмаса отвътре или се е откачил някой чарк от копчето
              FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

bg_bombeto написа:
                Ами да де и моето е така. като го натисна да го свалям си цъка копчето и стъклото си слиза а нагоре трябва да го натискам цялото надолу и едновременно назад и тогава чак дава контакт. и незнам от какво е.дали се е счупила някоя пластмаса отвътре или се е откачил някой чарк от копчето
                отиваш в моргата на СБА-то и си купи копче и си готов. тия копчета много трудно подлежат на ремонт но нее невазможно

Коментар

Пробвах ама го извадих отпред и отзад не можах, а ме е страх да не счупя нещо.Как точно става цаката с ваденето?
                  '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                  '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Working...
                  X