Копчето за ел. стъклото (пасажерското) нещо се е прецакало и искам да го сменя.само,че незнам дали трябва да махна цялата кора на вратата защото където е това панелче с копчето няма никакви болтчетапробвах да го извадя (ако е на щипки) , но ме е страх да напъна по силно.Ако някой е имал този проблем моля да ми даде съвет!!!Благодаря предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на копчето за ел. стъклата Brava
Collapse
X
-
Re: Смяна на копчето за ел. стъклата Brava
bg_bombeto написа:Копчето за ел. стъклото (пасажерското) нещо се е прецакало и искам да го сменя.само,че незнам дали трябва да махна цялата кора на вратата защото където е това панелче с копчето няма никакви болтчетапробвах да го извадя (ако е на щипки) , но ме е страх да напъна по силно.Ако някой е имал този проблем моля да ми даде съвет!!!Благодаря предварително :DFrontera Sport, X20SE март 1998
-
fihi
Коментар
-
Ами да де и моето е така. като го натисна да го свалям си цъка копчето и стъклото си слиза а нагоре трябва да го натискам цялото надолу и едновременно назад и тогава чак дава контакт. и незнам от какво е.дали се е счупила някоя пластмаса отвътре или се е откачил някой чарк от копчетоFIAT BRAVA 1.6 16v
Коментар
-
bg_bombeto написа:Ами да де и моето е така. като го натисна да го свалям си цъка копчето и стъклото си слиза а нагоре трябва да го натискам цялото надолу и едновременно назад и тогава чак дава контакт. и незнам от какво е.дали се е счупила някоя пластмаса отвътре или се е откачил някой чарк от копчето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар