Здравейте колеги, откако имам моята кола постоянно имам проблеми със ел. елементите по петата, я чистачката няма да тръгне или пък няма да ми светия третия стоп, или пък подгряването на задното стъкло не ще. Въпросът ми е: има ли най често срещан проблем със контактната система на 5тата врата и какъв е той?Ще съм ви плагодарен ако ми кажете коя пластина на схемата на контактната система за къде подава ток.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Контактна система на пета врата на брава
Collapse
X
-
Това вдясно е, или за реотана, или по-скоро за третия стоп. В PDF файловете със сервизното ръководство има описание на тези контакти. Аз съм ги позабравил В началото също имах проблеми, защото колата ми е удряна отзад и контактите не пасваха добре. Положението се оправи, като ги понапаснах и повдигнах тази част закачена на петата врата с шайби. Най-лесно можеш да видиш, какво се случва, като се завреш в багажника и видиш, кое как контактува.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:. Положението се оправи, като ги понапаснах и повдигнах тази част закачена на петата врата с шайби.
Коментар
-
ogi28b написа:...и периодично да се проверяват за добро контактуване. Най-лесно се вижда дали лягат добре като махнеш кората на багажника и гледаш през стъклото.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар