Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за табло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за табло

табло с оборотомер от брава 1.9 jtd 100 става ли за брава 1.9 td75, чието табло е без оборотомер

Вече монтирах таблото всичко работи ок, но има само един проблем............Лампичката, на реотана за подгряване на свещите, работи на обратно............ т.е. когато подгрява релето тя НЕ свети, светва, когато изключи релето

Коментар

svere написа:
      Вече монтирах таблото всичко работи ок, но има само един проблем............Лампичката, на реотана за подгряване на свещите, работи на обратно............ т.е. когато подгрява релето тя НЕ свети, светва, когато изключи релето
      Къде може да е проблема?Идеи някакви?

Коментар

И при двата двигателя лампичката е захранена постоянно, и се подава маса - при ЖТД се подава от ЕКУ, а при тд75 - от релето за свещите. Не знам това обаче с какво ти помага...

Коментар

ogi28b написа:
          И при двата двигателя лампичката е захранена постоянно, и се подава маса - при ЖТД се подава от ЕКУ, а при тд75 - от релето за свещите. Не знам това обаче с какво ти помага...
          Как да постъпя при това положение?

Коментар

Сложи едно реле да действа наобратно.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Така като е, супер много ли ти пречи и те дразни? (Мен лично на снаха ми на колата една жълта лампа много ме дразнеше, но тя мигаше, а тази поне не мига)

Коментар

Проблема е решен.........След малко размисли и страсти и няколко измервания с мултицет........При ТД75 идва + от релето за свещите, а при ЖТД100 "-"там е разликатаПрекъснах този кабел, включих едно обиновено реленце с нормално-отворен контакт, подадох отделен минус на новото таблото и всичко заспа

Коментар

Благодарност

svere написа:
                  Проблема е решен.........След малко размисли и страсти и няколко измервания с мултицет........При ТД75 идва + от релето за свещите, а при ЖТД100 "-"там е разликатаПрекъснах този кабел, включих едно обиновено реленце с нормално-отворен контакт, подадох отделен минус на новото таблото и всичко заспа
                  Жив да си "svere" помогна ми много с обяснението което ми изпрати. Вече и моето табло си работи без проблеми. Хвала на такива колеги като тебе.Благодарности!

Коментар

Коментар

Working...
                    X