Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с касетофона на Пунто 2001 г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с касетофона на Пунто 2001 г.

Здравейте,проблема дойде от загубена code карта и махане на акумулатора.Тоест гадината сега ме пита за код,а аз нямам картата на която го пише.Въведох няколко произволни числа, ей така да си пробвам,нооо в последствие открих,че колкото повече грешни кодове въвеждаш,толкова по голям става интервала през, който можеш да въведеш код отново.Отворих книжката и прочетох,че при 3 грешни- 5мин..........при 10грешни - 24часа.Открих сайт за разкодиране на такива радиота.ВЪведох серийния му номер и някакъв друг номер и ми изкара за моя модел кода,обаче гадината вече 1 месец не ми дава да вкарам нов код.Въпроса ми е дали накрая радиото се самоблокира при N-на брой грешни кодове,защото в книжката не пише.Какво да правя?

А колко пъти по 10 грешни си въвел :D ?!?!?
    '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.

Коментар

Ами доста си играх.Всеки път като седна и вкарвам по няколко.Но изглежда нещо се прецака и сега не мога да вкарам кода,който получих от декодера в интернет.

Коментар

Откачи радиото за ден два и пробвай пак.
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Пробвах за 30мин да го откача,но не става.Ще го махна за няколко дена да пробвам и така.

Коментар

Откачи го от колата и му пусни 12в от някакъв адаптер за една нощ у вас и на сутринта ще видиш как ти иска пак код
            Fiat Punto Mk2 1.2 16V

Коментар

Трябва да видя буксата само,за да не объркам нещо с поляритета.Сигурен ли си,че това ще подейства?

Коментар

Мерси след 3 месеца излизащ надпис wait ,вчера намерих време,за да извадя радиото и внимателно да го вържа за един акумулатор,за да поседи така 1 ден.За моя изненада надписа wait,който седя 3 месеца,изчезна за 1 час!!!!Монтирах го,въведох кода,който намерих от един сайт с генератор на кодове и тръгна!!!Благодаря много за съвета!!!

Коментар

това с външното захранване явно работи ,но моето радио е с карта която се вкарва в радиото но спря да разчита кода на тази карта.какво мога да направя за да го подкарам?

Коментар

OKK написа:
                    това с външното захранване явно работи ,но моето радио е с карта която се вкарва в радиото но спря да разчита кода на тази карта.какво мога да направя за да го подкарам?
                    Почисти четеца,занеси го на сервиз или смени радиото.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

ако питаш мен махаи го и аз имах проблем и го раскарах а и беше 2-ву канален
                      Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

:D Благодаря ви!Разбрах че няма да го бъде.Но не е дву-каналено а 4-ри.Смених го с друго.Старото което не е толкова старо ще стои на някой рафт.Блаупункт с RDS и голям дисплей.Чао.

Коментар

А ако искам да си сложа съвсем друго радио в пунтото,как да го направя след като фабричното радио има много специфична овална форма?Ако сложа някое модерно с падащ панел,ще седи ужасно на фона на зейналата дупка.Вие как го правите?Питам,защото сегашното е с касетка,а аз искам да слушам дискове в колата.Направо се чудя,защо колите след 2000г все още им слагат опция за касети,а не слагат фабрично дискове!?

Коментар

Колега, кой сайт използва за кода и плаща ли нещо?
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ами сайта го затрих още през Ноември,когато питах за пръв път относно проблема.Сега съм с нов компютър и не го пазя.Нищо не плащах!!!Пита те да въведеш серииния номер на радиото,който го пише на металната част,като го извадиш,както и още едно номерче,което и него го има до серииния номер.В Google писах radio code Punto и отварях наред.Доста сайтове прерових,но накрая попаднах на един,който свърши работа!Повече от това не мога да ти помогна.Съжалявам,че го затрих bookmark на сайта.

Коментар

Working...
                              X