Здравейте,проблема дойде от загубена code карта и махане на акумулатора.Тоест гадината сега ме пита за код,а аз нямам картата на която го пише.Въведох няколко произволни числа, ей така да си пробвам,нооо в последствие открих,че колкото повече грешни кодове въвеждаш,толкова по голям става интервала през, който можеш да въведеш код отново.Отворих книжката и прочетох,че при 3 грешни- 5мин..........при 10грешни - 24часа.Открих сайт за разкодиране на такива радиота.ВЪведох серийния му номер и някакъв друг номер и ми изкара за моя модел кода,обаче гадината вече 1 месец не ми дава да вкарам нов код.Въпроса ми е дали накрая радиото се самоблокира при N-на брой грешни кодове,защото в книжката не пише.Какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с касетофона на Пунто 2001 г.
Collapse
X
-
Мерси след 3 месеца излизащ надпис wait ,вчера намерих време,за да извадя радиото и внимателно да го вържа за един акумулатор,за да поседи така 1 ден.За моя изненада надписа wait,който седя 3 месеца,изчезна за 1 час!!!!Монтирах го,въведох кода,който намерих от един сайт с генератор на кодове и тръгна!!!Благодаря много за съвета!!!
Коментар
-
OKK написа:това с външното захранване явно работи ,но моето радио е с карта която се вкарва в радиото но спря да разчита кода на тази карта.какво мога да направя за да го подкарам?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
А ако искам да си сложа съвсем друго радио в пунтото,как да го направя след като фабричното радио има много специфична овална форма?Ако сложа някое модерно с падащ панел,ще седи ужасно на фона на зейналата дупка.Вие как го правите?Питам,защото сегашното е с касетка,а аз искам да слушам дискове в колата.Направо се чудя,защо колите след 2000г все още им слагат опция за касети,а не слагат фабрично дискове!?
Коментар
-
Ами сайта го затрих още през Ноември,когато питах за пръв път относно проблема.Сега съм с нов компютър и не го пазя.Нищо не плащах!!!Пита те да въведеш серииния номер на радиото,който го пише на металната част,като го извадиш,както и още едно номерче,което и него го има до серииния номер.В Google писах radio code Punto и отварях наред.Доста сайтове прерових,но накрая попаднах на един,който свърши работа!Повече от това не мога да ти помогна.Съжалявам,че го затрих bookmark на сайта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар