Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava - GPS и CD/DVD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Brava - GPS и CD/DVD

Привет на всички предварително се извинявам ако има такава тема или се повтаря.От скоро имам Фиат Брава 1.6 и ми се иска да й сложа разни глезотийки. Зарибих се да си сложа CD/DVD плаъер с вграен GPS и светен екран, да речем поне 6". Проблема е, че доколкото разбирам, Бравата е 1 din и ако сложа от стърчащите нагоре екрани може да е грозно или дори то да се прецака като мина през някоя дупка Ако има някой между вас, който си е сложил нещо такова, нека пусне една снимка да видя как изглежда, ако няма - то нека всеки да пусне по една снимка на купето си да го видим Успех на всички.

Re: Brava - GPS и CD/DVD

Kalin Donev написа:
    Привет на всички предварително се извинявам ако има такава тема или се повтаря.От скоро имам Фиат Брава 1.6 и ми се иска да й сложа разни глезотийки. Зарибих се да си сложа CD/DVD плаъер с вграен GPS и светен екран, да речем поне 6". Проблема е, че доколкото разбирам, Бравата е 1 din и ако сложа от стърчащите нагоре екрани може да е грозно или дори то да се прецака като мина през някоя дупка Ако има някой между вас, който си е сложил нещо такова, нека пусне една снимка да видя как изглежда, ако няма - то нека всеки да пусне по една снимка на купето си да го видим Успех на всички.
    Снимки на купета :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Kalin Donev написа:
      Батка, един път видях на едно червено Браво Абарт такъв плеър и седеше много готино. Аз дори съм се зарибил да си сложа по-натам. Че сега още се радвам на оригиналното радио . Вече не знам как седи въпросът с дупките. Но решението е едно - минаваш бавно през тях, ако не можеш да ги избегнеш :D ...
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

stan.s написа:
        Снимки на купета :D http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6
        Само не разбрах освен, че правиш реклама, какво общо има линка с питането на колегата???!?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Благодаря ви за отговорите.току що намерих тази снимка в нета и не изглежда много добре хубавото е че тези неща не са много скъпи - най-много по 500 долара от америка )

Коментар

Здравейте на всички.Относно DVD и GPS в едно най-добре е колегата да си вземе DVD Indash 1din или поне аз така мисля да направя,става по - красиво прибираш екрана когато искаш и всичко е ок.
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
            X