Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto hgt - откъде мога да си намеря софт за навигацията

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto hgt - откъде мога да си намеря софт за навигацията

здравейте колеги, вече съм горд собственик на пунто хгт модела е с навигацията и имам няколко вЪпросчета за нея откЪде мога да си намеря из интернет софт за нея и има ли карти за бг и обикновени дискове чете ли или ми трябва чеЙнджър и оригинално, дали е имало или са го отмакнали и последния ми вЪпрос е дали дисплея може да се оправи, че се вижда малко на черти. благодаря ви предварително :DКоригирай заглавието колега да насочва за какво става на въпрос в темата.Модераторски екип на fiat-bg.org

Колега честито и безаварийно каране мнооооогооо километри из страната и Европа аз мога да ти помогна само с картата на навигацията .... разрови се тук и трябва да намериш отговорите на каквото търсиш успех www.offroad-bulgaria.com
    Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

Няма навигация за тва Пунто за България Ченджъра са ти го отмъкнали най-вероятно, блаупункт трябва да ти е задължително, има го из технополис като чисто нови Чертите на навигацията ако не са много и не те дразнят не ги пипай защото може да се вкараш в голяма въртележка Иначе, безаварийно каране :P

Коментар

Working...
      X