Пунто 2 1.9 JTD , започна доста често да ми светва лампата за светлините когато натискам спирачка.Преди известно време се появяваше доста рядко и предимно когато съм натиснал педала почти до края.Но напоследък свети при всяко спиране.Някакви идеи или подобни проблеми при някой ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва лампата за светлините.
Collapse
X
-
Пробвай, гарантирам че по-лошо няма да стане, може само към по-добре да отиде. Някои ми се присмяха , като си пуснах снимките с почистването основно на всички маси и легла на лампите и буксите, но пък никога не съм имал проблеми от такова естество, и не смятам да имам някога. Профилактиката му е майката.
Коментар
-
Подобен проблем имам и аз с Браво .. Като натисна спирачката ми светкаше преди леко лампичката на копчето за задния стоп(За магла ли е ,незнам как се води точно) и от днес започна да свети по-силно , също така започна да двети леко и лампичката за лявия мигач като натискам спирачката.Интересното е ,че като съм натиснал спирачката и лампичката свети леко и цъкна мигача той не тръгва.Като пусна спирачката започва да си цъка..... Утре ще взема да почистя всичко..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ти отзад значи си като дискотека. Като натиснеш спирачката, и няма маса - токът си намира маса от друго място, като свързва 2-3-4 лампи последователно, те пък са свързани успоредно със съответните лампички по таблото, и затова ги виждаш да мъждукат леко. Почисти си хубаво масите и контактите, особено на левия стоп.
Коментар
-
ogi28b написа:Ти отзад значи си като дискотека. Като натиснеш спирачката, и няма маса - токът си намира маса от друго място, като свързва 2-3-4 лампи последователно, те пък са свързани успоредно със съответните лампички по таблото, и затова ги виждаш да мъждукат леко. Почисти си хубаво масите и контактите, особено на левия стоп.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Re: Светва лампата за светлините.
ogycska написа:Пунто 2 1.9 JTD , започна доста често да ми светва лампата за светлините когато натискам спирачка.Преди известно време се появяваше доста рядко и предимно когато съм натиснал педала почти до края.Но напоследък свети при всяко спиране.Някакви идеи или подобни проблеми при някой ?Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар