Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индикация на таблото - оранжев STOP

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Индикация на таблото - оранжев STOP

Здравейте!От известно време на таблото ми светва и угасва индикатор който до този момент не съм виждал, поради липса на скенер ще се опитам да ви го обясня какво представлява:Две слънца които са свързани в горната част и над тях пише STOP, индикатора свети в оранжево.Колата ми е Брава 1800 кубика, модел 1997 г. ,бензин.Ако можете ми дайте информация за този индикатор.Предварително Ви Благодаря!

Изгоряла стоп светлина. Провери си крушките.

Коментар

Ако са здрави - провери цоклите, почисти ги, и пръсни с контактен спрей. Буксите на конзолата също.

Коментар

По принцип тоя индикатор светка, също ако има сложена крушка по-малко ватове (или различне) от колкото трябва. В книжката ти пише каде колко ватови трябва да бъдат крушките.

Коментар

Здравейте и от мен. Карам Пунто 2 и имам сходен проблем. Светва ми оранжева лампичка с формата на крушка и нещо като лъчи около нея, а вътре има удивителна. Каква е тази лампичка, при положение, че ми работят стоповете? Светва за секунди и изгасва. Мерси предварително

Коментар

bubolina написа:
            Здравейте и от мен. Карам Пунто 2 и имам сходен проблем. Светва ми оранжева лампичка с формата на крушка и нещо като лъчи около нея, а вътре има удивителна. Каква е тази лампичка, при положение, че ми работят стоповете? Светва за секунди и изгасва. Мерси предварително
            слаб контакт някъде...явно в определен момент нещо няма верига и лампичката светва после се оправя и лампата огасва...почисти си клеми работи и ще се оправи вероятно...и на мен понякога ми примигва на бравата лампата за стоповете ама за стотни от секундата и засега не съм предприел нищо, ако светне по сериозно ще прегледам...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мерси за отговора. Явно проблемът ми е същия, но още не е назрял за оправяне

Коментар

Working...
              X